Själslig kärlek – Ny bok!

En bok om själslig kärlek, andlighet, personlig utveckling och läkning – Om att lyssna till sin själ och sitt hjärta

This image has an empty alt attribute; its file name is Själslig-kärlek-omslag-framsidan-nyast.jpg
Lee Seger – Recension
”NU ÄR DET DAGS att berätta om ännu en av de böcker jag fått eller köpt under hösten. Nämligen SJÄLSLIG KÄRLEK av Helena Omfors. Det är en kärlekshistoria, det är det. En sån där som de flesta nog antingen drömmer om eller vårdar i sitt hjärta. Men det allra finaste är hur hon beskriver sin resa dit. Hur vägledningen och hennes magiska jag hjälper henne ta de steg som behövs. .Det är så fint och uppfriskande att läsa om det som ju i alla fall är min vardag. Jag hoppas att boken kommer att inspirera många att se livet med lite andra ögon. .Själva historien är utelämnade och nästan i dagboksform. Det är svårt att slita sig, trots att den känns så privat. .Längtar du efter kärlek eller efter att känna igen dig i ett sätt att leva, så vill du inte missa Helenas vackra berättelse om själslig kärlek.💖

Själslig kärlek är en sann berättelse om kärlek, andlighet och personlig utveckling.

När Calle kommer på utbildning hos Helena blir mötet starkt. Det sätter igång omvälvande processer. För att förstå vad som händer, söker Helena svar i den andliga dimensionen. Tecknen tyder på att de är tvillingsjälar och har mötts i tidigare liv.

Calle tävlar på elitnivå inom den tuffa motorcykelsporten Enduro, har eget företag inom byggbranschen och lever familjeliv i Småland. Han drömmer om att köra ”Dödsrallyt” Dakar.

Helena är andlig lärare och lever sitt liv med man och barn på en kursgård i Skåne. Hon drömmer om ett liv i Spanien och om att skriva en passionerad kärleksroman.

Den själsliga kärlekens kraft är stark – den trollbinder och skapar magi. Men i ljuset av kärleken kommer även de oläkta såren och de djupt liggande rädslorna fram. Är jag värd att älskas? Förlorar jag mig själv? Är detta verkligt eller är det bara en romantisk fantasi?

Boken går att beställa genom formuläret nedan. Pris för boken är 199 kr + 39 kr i frakt. När du beställer boken får du en faktura med bankgiro och swishnummer. Om du vill ha ett signerat och/eller dedikerat exemplar, skriv det i meddelandet tillsammans med din postadress.

Med ljus och kärlek, Helena

Bilden är skyddad av upphovsrättslagen. Copyright YourVision Coach Academy

Vill du beställa boken? Pris 238 kr inkl. frakt. Ange namn, postadress och eventuella önskemål om dedikering/signering.

%d bloggare gillar detta: