Reiki – vägledning och healing

Reiki – vägledning och healing är en bok för dig som gått kurs i Reiki och vill fördjupa ditt Reikiutövande, men även för dig som är nyfiken på den nya Reikin enligt Usui & Holy Fire II. I boken berättar Helena Omfors bland annat om hur man kan:

  • Utveckla sina mediala förmågor med Reiki
  • Kombinera medial vägledning med Reiki
  • Kombinera Reiki med massage och yoga
  • Ge Reiki med utgångspunkt från chakrasystemet
  • Kombinera Reiki med traditionell sjukvård
  • Använda Reiki i vardagslivet

I denna bok delar Helena med sig av olika tekniker, tankesätt och metoder. Flera av de som gått kurs hos mig berättar om hur det är att gå de nya kurserna enligt Usui & Holy Fire II, samt om sina egna upplevelser av att utöva Reiki. Här är några korta utdrag av deras berättelser.

”Reiki har blivit en del av mig. Jag har läkt mig själv och äter numera inga antidepressiva mediciner. Jag behandlar mig själv med Reiki för att kunna må bra.” Malin Nilsson

”Jag märkte redan under första kurshelgen hos Helena hur nya dörrar öppnades efter placeringen av Reiki. Plötsligt kunde jag gå in i en annan människas känslokropp och tolka vad som blockerar deras energiflöde. ” Marie Hedman

”Jag är oerhört tacksam för att Reiki kommit in i mitt liv. Den är ett underbart verktyg i min ”verktygslåda” för att lyckas hålla balansen när stress och oro gör sig påminda. ” Ida Neckfors

Boken är en inspirationsbok där du som Reikiutövare kan fördjupa dina kunskaper i chakrasystemet, läsa om olika sätt att använda Reiki, ta del av mina och andras erfarenheter och kanske även få mod att träna upp samt använda dina mediala förmågor i Reikiutövandet.

Du kan köpa boken här Reiki vägledning och healing – Omfors Helena – danskt band (9789197991261) | Adlibris Bokhandel

%d bloggers like this: