Själens längtan

Min sanna berättelse om mitt andliga uppvaknande i Kanada och om att följa min själs längtan. En resa genom ljus och mörker, smärta och helande, kris och utveckling, rädsla och kärlek. 

När jag insåg att jag inte kände kärlek till mig själv och mitt liv, förstod jag att jag hade en lång väg att vandra. Jag behövde ge mig tid och utrymme för att lära känna mig själv och fråga mig: Vad känner jag? Vem är jag? Hur vill jag leva mitt liv?
En ingivelse tog mig till en andlig lärare, hon skakade om mig. Min kropp och mina känslor väcktes till liv. En spirituell man dök upp. Han ville stödja mig på min resa. Jag fick uppleva nya dimensioner av livet. Det var som om en helt ny värld öppnade sig för mig.
Nu ställdes jag inför mitt livs svåraste och mest smärtsamma val – skulle jag skilja mig eller offra mig själv för mina barn? Trots rädslor, sorg och skuld valde jag att följa mitt hjärta.
Resan har varit lång och tuff, men även spännande och underbar. Nu lever jag mitt liv som mig och känner kärlek till det liv jag skapat.
Jag vet att det är många som har liknande resor och att det tidvis känns ensamt och svårt. Med min bok vill jag inge hopp, mod och styrka. Jag vill visa att det är möjligt att hitta vägen hem till sitt eget hjärta.

Beställ boken på Adlibris 239 kr inkl. frakt. Klicka här!

%d bloggers like this: