Konsten att leva – en illustrerad diktsamling

Konsten att leva – en illustrerad diktsamling är Linnea Schönnings debutbok.

Du kan se en kortfilm där Linnea läser ur boken.

”När du vet att din lycka kommer först och att du kan skapa den själv, då är du fri.”

Konsten att leva är min resa tillbaka till mig själv. Jag har under tonåren varit min största fiende, straffat min kropp och sett livet ur de mörkaste ögonen. Men nu ser jag ljuset igen. Idag lever jag i kärlek till mig själv, till livet och till alla andra. Nu vet jag att det är möjligt. För mig och för dig. Följ med mig på min resa, så följer mina ord dig på din.

Linnea Schönning är holistisk livscoach, andlig vägledare och konstnärinna. På gymnasiet gick hon det estetiska programmet. Efter det har hon gått kurser i kreativt skrivande vid Österlens Folkhögskola och Luleå Tekniska Universitet.

Linnea har sedan väldigt unga år skrivit, målar och ritat. Nu vid endast tjugo års ålder, debuterar hon med Konsten att leva – en illustrerad diktsamling – med hopp om att hjälpa och inspirera andra till ett mer harmoniskt inre och ett lyckligare liv.

Vill du se mer av Linneas texter, foton, konst och insikter, kan du följa henne på Instagram @linneaalmaa

Beställ boken här Konsten att leva : en illustrerad diktsamling – Linnea Schönning – inbunden (9789198700404) | Adlibris Bokhandel

%d