Utbildning Andlig vägledare

Nästa utbildning startar i februari 2024

En utbildning för dig som redan är medveten om din mediala förmåga, som vill öppna upp mer, vidareutveckla, förfina, förstärka, lära dig fler arbetssätt och känna dig trygg och tillitsfull i att arbeta med kunder.

Utbildningen består av regelbundna träffar online med Helena Omfors på zoom och träning med andra elever utöver våra träffar.

Om du vill lägga till en professionell grund i coachande samtal, kan du lägga till webbkursen i coachande samtal.

I utbildningen till Andlig vägledare ingår följande:
 • Genomgång av de mediala sinnena
 • Att använda hela sig: kropp, sinnen, själ och ande
 • Att låta sig bli vägledd i sin vägledning
 • Medium eller andlig vägledare – vad är skillnaden?
 • Varifrån får vi vår information – olika källor
 • Hur öppnar jag upp – meditation, bön, intention
 • Kanaliserade övningar med Helena och den andliga dimensionens hjälpare för att öppna upp och höja frekvensen
 • Praktisk träning under utbildningen – du får vägleda och bli vägledd – i par och i helgrupp
 • Andlig vägledning med guider
 • Soul-to-soul reading
 • Spiritualistiskt mediumskap i teori och praktik
 • Prova på och träna på andlig healing
 • Transmediumskap – en introduktion och prova på för de som vill
 • Kanalisering i skrift
 • Kanalisering i tal
 • Genomgång av chakrasystemet (Chakraresan webbkurs som du går innan och som ingår)
 • Scanning av chakrana
 • Att arbeta som andlig vägledare
 • Att arbeta på telefon, online eller fysiska möten
 • Lägga upp ett professionellt samtal
 • Kundrelationen – bemötande
 • Etik & professionalism
 • Prissättning, betalning, bokning
 • Marknadsföring, personligt varumärke
 • Praktisk träning utöver sammankomsterna
 • Handledning i grupp
 • Samtal om den personliga- och andliga utvecklingen i rollen som andlig vägledare
 • Grupp på FB

“Kursen till andlig vägledare har blivit som ett växthus där jag själv utvecklats och fått se mina fina kurskamrater utvecklas och förmodligen bli mina vänner för livet. Jag har skämtsamt kallat det för en kuvös för stjärnfrö/starseeds.
Helena har verkligen förmåga att skapa en atmosfär av total acceptans och i den kärleksfulla och tillåtande miljön vågar jag gå utanför det vanda och bekväma och det är då utvecklingen tar fart. Övningarna har varit varierande och inspirerande och bäst av allt, det har varit ok att “misslyckas” i detta trygga växthus. Övning ger färdighet! Tack Helena för en mycket värdefull kurs!” Lotte Wemmenborn

Om utbildare Helena Omfors

Helena utbildar andliga vägledare på sitt eget unika sätt. Hon låter sig bli guidad av sina högfrekventa vänner i andevärlden och skapar tillsammans med dem och sina elever – men ser alltid till att du får det du ska enligt utbildningsplanen.

Hennes mediala förmågor har utvecklats under en längre tid, parallellt med hennes personliga och andliga utveckling samt arbete med klienter individuellt och i grupper. Hon började sitt andliga arbete som coach, reikiutövare, yogalärare och massör, men upptäckte att hon fick hjälp i form av bilder, budskap och känningar i kroppen. Hon gick då kurser i medial utveckling och utbildade sig i spiritualistiskt mediumskap vid bl a Arthur Findlay College. Efter det arbetade hon som medium. Det ledde även till att hon började hålla kurser i medial utveckling, spiritualistiskt mediumskap och senare andlig vägledning och andlig healing. Helenas förmågor har sedan vidareutvecklats av och tillsammans med andevärlden. Hon lyssnar till sina kunders själar, andevärldens guider, kanaliserar i skrift och tal, har kontakt med ärkeänglar, ljusfolket, galaktiska rådet, Jesus, Gud, Stjärnfolket med flera. Helena arbetar med höga frekvenser och kan bidra till frekvenshöjningar, nedladdningar, healing och ljuspåfyllnad till sina deltagare. Med hjälp av den högre frekvensens medvetenhet och energi kan hon öppna upp sina deltagares mediala förmågor. Hon är även tränad i transmediumskap.

Helena har själv och tillsammans med Lillemor Groth och Orakel Sara live event online, där de kanaliserar djupt helande meditationer med healing, vägledning, ljus och kärlek. Hon har skrivit boken “Samtal med andevärlden – kärlekens budskap” som till stor del är kanaliserad. Vid sina andliga retreats kanaliserar hon både ljus, healing, budskap och individuell vägledning.

Om assisterande lärare Marie Lambertsson

Marie Lambertsson kommer att assistera vid denna utbildning. Hon arbetar som andlig vägledare, holistisk livscoach och är tränad i transmediumskap.

Marie har sedan barnsben varit intresserad och förundrad över den utvidgade verkligheten. I tonåren fanns ett stort intresse för science fiction och ”det övernaturliga”. Hon tyckte också om matematik, fysik och kvantfysik, med patent och uppfinningar som följd. Hos Marie har det alltid funnits en vetskap och fascination att alla de här kunskaperna är ”samma sak” på en hög nivå och den känslan har en grund i minnen från Atlantis och Lemurien.

Idag jobbar Marie halvtid inom IT världen med användarcentrerad design, verksamhetsutveckling.  Marie utbildar inom detsamma på Inuse Academy och Forsbergs designskola. Hon har egen verksamhet med healing touch, lymfmassage, coaching och andlig vägledning (greatflow.se). Kanalisering och transmediumskap har hon senast utvecklat främst hos Helena Omfors samt ett par trans- och mediumkurser med Camilla Elfving och Billy Cook. För att få mer kontakt med naturen och moder jord har Marie börjat utforska den shamanska vägen.

När Marie kanaliserar kopplar hon oftast upp sig till det högsta ljuset, inåt, utåt och till det stora nätverket (Akasha records) där all information finns. Ibland, när behov finns, formas dessa ljusenergier till olika ljusvarelser, änglar, guider för att det ska bli lättare att ta till sig budskapen.

Mer information

Pris för utbildningen är 17 000 kr (inkl. moms om 25%). Delbetalningar är möjligt på upp till 10 delbetalningar. Det är max 14 deltagare. Om du vill lägga till en grundutbildning i coachande samtal är det möjligt. För mer information kontakta mig på helena@lightworkeracademy.org

Om du efter denna utbildning önskar vidareutbilda dig till Diplomerad Holistisk Livscoach, erbjuds du rabatt.

Nästa utbildning startar i februari 2024

Detta ingår också i utbildningen

Chakraresan webbkurs ingår i utbildningen. Denna går du lämpligtvis innan vi möts första gången live online. Det är en kurs där du öppnar upp dina chakran ytterligare och får guidade meditationsövningar genom dina chakran. I kursen ingår ett flertal yogaklasser.

Introduktionskurs i Energihälsa webbkurs ingår i utbildningen. Här får du en kort introduktion till hur du kan ta hand om dig själv energimässigt. Något som blir allt viktigare ju mer du öppnar upp medialt.

I utbildningen ingår boken Samtal med andevärlden. En bok om att utveckla transmediumskap innehållande ett flertal kanaliserade texter.

För mer information och anmälan fyll gärna i formuläret nedan. Varmt välkommen!

%d bloggers like this: