Om LWA

Varmt välkommen till Lightworker Academy!

Vid Lightworker Academy kan du utbilda dig och gå kurser inom holistisk livscoaching, andlig vägledning och healing. Du kan gå webbkurser inom coachande samtal, chakrasystemet och Chakraresan med yoga, meditation och personlig utveckling. Vi erbjuder även andliga retreats samt böcker inom personlig utveckling, andlighet, kärlek och healing.

Om du vill få andlig vägledning, healing, coaching eller hjälp i ditt företagande – erbjuder vi individuella tjänster men också ett Själsligt Entreprenörs program i grupp.

De som kommer till oss känner att de hittar hem till sig själva och får inspiration, mod och kunskap att gå sin egen väg i livet. Gemenskapen som blir vid våra kurser är varm, kärleksfull, respektfull, inspirerande och trygg.

Varmt välkommen till Lightworker Academy!

Med ljus och värme, Helena, Linnea och Calle

Helena Omfors är grundare av LWA och utbildar i Holistisk livscoaching, andlig vägledning, healing och själsligt entreprenörskap. Hon erbjuder i mån av tid individuella sessioner i andlig vägledning/healing/coaching. Helena är även författare och driver det egna förlaget VITA. Hon har en fil.kand i psykologi, är yogalärare, Karuna Reiki Master och har gått flertalet kurser inom mediumskap.
Linnea Schönning assisterar med det administrativa, lagar maten i samband med våra kurser, gör grafisk formgivning, fotograferar och skriver blogginlägg. Linnea har gått estetiska programmet på gymnasiet och kurser i kreativt skrivande.
Calle Bjerkert erbjuder Holistisk livscoaching, Medial Coaching och Healing. Han är diplomerad Life Coach Holistic och Karuna Reiki Master. Utöver det är han Förbundskapten av svenska Endurolandslaget, har en lång karriär som elitidrottare samt coach och tränare inom idrottsvärlden. Calle har även drivit eget företag inom byggbranschen i många år.

Vill du komma i kontakt med oss? Varmt välkommen att fylla i formuläret nedan.

 

%d bloggare gillar detta: