Om LWA

Varmt välkommen till Lightworker Academy!

Vid Lightworker Academy kan du utbilda dig och gå kurser inom holistisk livscoaching, andlig vägledning, själsligt entreprenörskap, medial utveckling, reiki och andlig healing.

Du kan gå webbkurser inom coachande samtal, chakrasystemet och Chakraresan med yoga, meditation och personlig utveckling.

Vi erbjuder även andliga retreats några gånger per år.

Du kan även boka individuella sessioner i andlig vägledning, holistisk livscoaching, medial coaching, reiki, andlig healing och företagscoaching – antingen på telefon eller i vår nya lokal i centrala Eksjö. Inom kort kan vi även erbjuda massage i Eksjö.

De som kommer till oss känner att de hittar hem till sig själva och får inspiration, mod och hjälp att gå sin egen väg i livet. Gemenskapen som blir vid våra kurser är varm, kärleksfull, respektfull, inspirerande och trygg.

Varmt välkommen till Lightworker Academy!

Med ljus och värme, Helena, Linnea och Calle

Helena Omfors är grundare av LWA och utbildar i Holistisk livscoaching, andlig vägledning, healing och själsligt entreprenörskap. Hon erbjuder i mån av tid individuella sessioner i andlig vägledning/healing/coaching. Helena är även författare och driver det egna förlaget VITA. Hon har en fil.kand i psykologi, är yogalärare, Karuna Reiki Master och har gått flertalet kurser inom mediumskap och mentorsprogram inom transmediumskap.
Linnea Schönning har under många år skött stor del av det administrativa i LWA och VITA Förlag, lagat maten i samband med våra kurser och retreats, gjort grafisk formgivning, fotograferat och skriver blogginlägg. Linnea har gått estetiska programmet på gymnasiet och kurser i kreativt skrivande vid Österlens Folkhögskola och Luleå Tekniska Universitet. Under hösten utbildar hon sig till Holistisk livscoach och är på gång med sin första bok “Konsten att leva – en illustrerad diktsamling”. Linnea har utvecklade mediala förmågor och erbjuder andlig vägledning.
Calle Bjerkert erbjuder Holistisk livscoaching, Medial Coaching och Healing. Han är diplomerad Life Coach Holistic och Karuna Reiki Master. Utöver det är han Förbundskapten av svenska Endurolandslaget, har en lång karriär som elitförare inom Enduro. I sitt eget företag Bjerca AB erbjuder han enduroträning, coaching och föreläsningar. Calle har tidigare även drivit eget företag inom byggbranschen i många år.

Vill du komma i kontakt med oss? Varmt välkommen att fylla i formuläret nedan.

%d bloggers like this: