Om LWA

Lightworker Academy är grundat och drivs av Helena Omfors. Här erbjuds kurser och utbildningar till dig som önskar arbeta med att coacha, vägleda och bidra till människors helande med hjälp av medial/andlig vägledning, Reiki Holy Fire II, Life Coaching Holistic och Chakraresan (yoga, meditation och personlig utveckling). Vi erbjuder även Självutvecklingskurs & retreat med Helena i Sitges, Spanien.

Om du själv vill hitta din väg i livet och din livsuppgift, förverkliga dina drömmar, skapa fina relationer till dig själv och andra, kan du boka tid för andlig/medial vägledning eller life coaching holistic.  Vägledning och coaching ges per telefon. Tid bokas via telefon 0733 97 89 33, kontaktformuläret nedan eller via Bokadirekt

Om du önskar coaching/medial coaching på annan ort kan du höra av dig via kontaktformuläret nedan. Vi har flera Life Coaches Holistic runt om i Sverige samt i Spanien (Sitges och Barcelona).

Det går även att boka tid för Reikihealing med någon av våra utövare som finns runt om i landet. Hör av dig via kontaktformuläret nedan.

Varmt välkommen!

Kurserna ges framöver i Eksjö, Småland i PUFFA Yogas lokal, på Villa Sunlight i Sitges, Spanien och strax utanför Malmö, Skåne.

För mer information eller tidsbokning vänligen maila helena@lightworkeracadademy.org eller fyll i kontaktformuläret nedan.

Kontakta oss gärna via kontaktformuläret nedan eller via helena@lightworkeracademy.org

%d bloggare gillar detta: