Om LWA

Lightworker Academy är grundat och drivs av Helena Omfors. Här erbjuds kurser och utbildningar till dig som önskar arbeta som Lightworker – att vägleda och bidra till människors helande med hjälp av medial/andlig vägledning, Reiki Holy Fire II, Life Coaching Holistic och Chakraresan (yoga, meditation och personlig utveckling). Vi erbjuder även Självutvecklingskurs & retreat med Helena i Sitges, Spanien.

Om du vill komma för att själv hitta din väg i livet och din livsuppgift, förverkliga dina drömmar, skapa fina relationer till dig själv och andra, kan du boka tid för andlig/medial vägledning eller life coaching holistic.  Vägledning och coaching ges per telefon eller på Bönnarpsgård kursgård med Helena Omfors. Tid bokas via Bokadirekt.

Om du önskar coaching/medial coaching på annan ort kan du höra av dig via kontaktformuläret nedan. Vi har flera Life Coaches Holistic runt om i Sverige samt i Spanien (Sitges och Barcelona).

Det går även att boka tid för Reikihealing med någon av våra utövare som finns runt om i landet. Hör av dig via kontaktformuläret nedan.

De flesta kurser, utbildningar och tjänster ges på Bönnarpsgård kursgård strax utanför Malmö. Gården ligger i vacker lantlig miljö och är från 1899. Det finns möjlighet för övernattning med helpension om du går kurs och inte bor i närheten. Du kan också be om hämtning vid tåg eller flyg när du ska gå på kurs. Närmaste station är Oxie centrum och närmsta flygplats är Sturup.

Vissa kurser och utbildningar ges på Villa Sunlight i Sitges i Spanien ca 30 min söder om Barcelona. Sitges är en pärla vid Medelhavet med fina stränder, mysiga gränder, restauranger, butiker och även dansklubbar.

Vegetarisk hemlagad mat ingår i alla kurser.

Varmt välkommen!

Bönnarpsgård Kursgård, Svedala

 

 

 

 

 

 

 
Villa Sunlight, Sitges, Spanien 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss gärna via kontaktformuläret nedan eller via helena@lightworkeracademy.org