Om LWA

LWA står för Lightworker Academy. Det var något Helena Omfors blev vägledd till att starta. Tidigare hade hon Your Vision och Your Vision Coach Academy samt VITA Förlag. När företaget fick namnet Lightworker Academy, visste inte Helena riktigt vad det innebar. Det visade sig senare. Hon utbildade i Reiki Holy Fire, Coaching, Medialitet, Andlighet, Chakraresan och Själsligt entreprenörskap. Med tiden förstod hon att hon var en Lightworker och att de som kom på kurser likaså.

Helena följer den vägledning hon får och skapar sin verksamhet från själen i samklang med guidernas vägledning. Sedan 2006 har hon varit egen företagare och under 11 år bedrevs verksamheten på Bönnarpsgård, men avslutades där 2019. Under ett år var hon verksam i Eksjö, Småland. Efter det blev det framförallt online på grund av pandemin och en flytt till Spanien. Från januari 2024 kommer en del av verksamheten att bedrivas från Casa Ascensión i de andalusiska bergen. Gården har en otrolig utsikt över berg, hav och dalar. Verksamheten kommer också att bedrivas till stor del online. Numera är även sambon och själsfränden Calle Bjerkert en del av verksamheten. Helenas dotter Linnea Alma Schönning har varit en medarbetare under många år. Med stort hjärta, värme, acceptans och medmänsklighet har de tre samverkat vid utbildningar, retreats och i podden Själar på Jorden. Helena samarbetar också med Marie Lambertsson, Eva Edman (Orakel Sara) och Lillemor Groth.

Syftet med Lightworker Academy är att hjälpa så många själar som möjligt att vakna till sitt livssyfte och att bidra med sina själsliga gåvor. Det syftar till att bidra till healing och vägledning, så att fler vågar vara sina sanna jag och leva sina liv såsom de i själen önskar. Vi vill bidra med mer kärlek i människors liv, så att vi på sikt kan skapa en mer kärleksfull värld. Vi vill bidra med mer ljus i människors liv och på sikt även på jorden. Men vi alla börjar med oss själva, för att sedan sprida det vidare till andra.

Varmt välkommen till vår gemenskap i kärlek, sanning, värme och empati.

%d bloggers like this: