Om Helena Omfors

Varmt välkommen till min värld av personlig och andlig utveckling. Sedan 2006 lever jag såsom min själ önskar – jag inspirerar, utbildar och vägleder – för att fler ska hitta sitt sanna jag, sin andliga natur och sin själsliga väg i livet. Det gör jag genom andlig vägledning, life coaching holistic, kurser i life coaching holistic, chakrasystemet, yoga och healing – men också genom mina böcker.

Jag ser det som att vi alla har en själ som är här för att fylla en uppgift. För att hitta själen behöver vi ge oss tid i tystnad och stillhet. Vi behöver vara i kontakt med oss själva – vår kropp och våra känslor. För att leva så behöver vi mod och tillit. Längre ner på sidan finns även en längre presentation av mig.

Med ljus, värme och kärlek, Helena

Sedan jag var barn har jag varit filosof, konstnär och poet i själen. Jag ritade, målade, skrev dikter och dagbok. Eftersom jag var ett tyst barn, lyssnade jag och observerade mycket. Dansen, konsten och skrivandet var mina uttryckssätt.

Efter gymnasiet läste jag filosofi och psykologi i Lund. Efter det arbetade jag som rekryteringskonsult i Stockholm, innan jag flyttade till Santiago de Chile 1999. I Chile lärde jag mig spanska, skrev mycket, målade och skapade i lera. Jag arbetade som säljare och fick mitt första barn.

Livet tog mig 2002 vidare till Ottawa, Kanada. Jag fortsatte att skapa konstnärligt, fick mitt andra barn och påbörjade min andliga resa. Med hjälp av andliga lärare, yoga och skrivande – förändrades jag från att ha varit en kontrollerad, prestationsinriktad människa till att utöva yoga, lyssna på mina känslor och följa min själ och mitt hjärta.

En vision dök upp för min inre syn 2006 – jag såg en kursgård. När jag 2008 åter bodde i Sverige och utbildat mig i coaching, reiki, massage och yoga – hittade barnen och jag Bönnarpsgård. Under elva år hade jag kursgård, utbildade, gav behandlingar, vägledde och coachande. Jag hade också flertalet projekt i entreprenörskap.

Spanien lockade mig. Det blev många kurser i självutveckling, coaching, och reiki i Spanien.

Jag blev vägledd till att skriva och starta eget bokförlag. Jag har gett ut: ”Hitta din väg och ditt sanna jag”, ”Familjelycka med coachande föräldraskap”, ”Själens längtan”, ”Reiki vägledning och healing” och nu senast ”Själslig kärlek”. Genom böckerna kan du följa och ta del av min resa och det jag har lärt mig om livet.

Numera är jag bosatt i Eksjö i Småland. Kärleken visar mig vägen i livet. Jag följer. Jag arbetar främst online och på telefon med kurser, utbildningar, vägledning och healing. För konstnärligt utövande och kurser har jag en lokal i centrala Eksjö.

Vill du att jag finns där för dig på din livsresa? Vill du utbilda dig inom chakrasystemet, coaching eller healing? Behöver du hjälp med att skapa din egen verksamhet? Hjärtligt välkommen att höra av dig till mig på helena@lightworkeracademy.org eller via kontaktformuläret nedan.

Du kan även boka tid för en individuell session. Tider finns på bokadirekt.se

Med ljus och kärlek, Helena Omfors

%d bloggare gillar detta: