Om Helena Omfors

Hej!

Jag heter Helena Omfors. Sedan 2006 är jag egen företagare och har företagen Lightworker Academy, YourVision Coach Academy och VITA Förlag. Jag har gjort en kort video där jag presenterar mig själv. Kika på den om du vill. Längre ner på sidan beskriver jag mig och min resa ytterligare.

Tack för att du tittade in!

Sedan jag var barn har jag varit filosof, konstnär och poet i själen. Jag ritade, målade, skrev dikter och dagbok. Eftersom jag var ett tyst barn, lyssnade jag och observerade mycket. Dansen, konsten och skrivandet var mina uttryckssätt.

Efter gymnasiet läste jag filosofi och psykologi i Lund. Efter det arbetade jag som rekryteringskonsult innan jag flyttade till Chile. I Chile lärde jag mig spanska, skrev mycket, målade och skapade i lera. Jag arbetade som säljare och fick mitt första barn.

Livet tog mig vidare till Ottawa, Kanada. Jag fortsatte att skapa konstnärligt, fick mitt andra barn och påbörjade min andliga resa. Med hjälp av andliga lärare, yoga och skrivande – förändrades jag från att ha varit en kontrollerad, prestationsinriktad människa till att utöva yoga, lyssna på mina känslor och följa min själ och mitt hjärta.

En vision dök upp för min inre syn – jag såg en kursgård. När jag 2008 åter bodde i Sverige och utbildat mig i coaching, reiki, massage och yoga – hittade jag Bönnarpsgård. Under elva år hade jag kursgård, utbildade, gav behandlingar, vägledde och coachande. Jag hade också flertalet projekt i entreprenörskap.

Spanien lockade mig. Det blev många kurser även i Spanien. Jag har även skrivit några böcker: ”Hitta din väg och ditt sanna jag”, ”Familjelycka med coachande föräldraskap”, ”Själens längtan”, ”Reiki vägledninge och healing” och nu senast ”Själslig kärlek”. Genom böckerna kan du följa och ta del av allt jag har lärt mig på min livsresa.

Numera är jag bosatt i Eksjö i Småland. Kärleken visar mig vägen i livet. Jag följer. Mitt främsta fokus har jag på kärleken till min sambo och våra barn, men har också ett stort intresse av att bidra till utveckling och läkning. Det gör jag genom webbkurser, kurser, böcker och individuella sessioner på telefon.

Vill du att jag finns där för dig på din livsresa? Vill du utbilda dig inom chakrasystemet, coaching eller healing? Behöver du hjälp med att skapa din egen verksamhet? Hjärtligt välkommen att höra av dig till mig på helena@lightworkeracademy.org eller via kontaktformuläret nedan.

Med ljus och kärlek, Helena Omfors