Chakrasystemet

Vi människor är komplexa och djupa. Livet är stort och mångdimensionellt. Hela människan och livets dimensioner finns representerade i vårt chakrasystem. Genom att lära känna, utveckla och balansera våra chakran – kan vi utveckla oss själva och vårt liv. Här bjuder jag på en guidad meditation genom dina chakran och ett yogapass för alla chakran.

Här kan du lyssna på en guidad chakrameditation.

Om du vill lära dig mer och gå djupare in i din förståelse för dig själv genom dina chakran – erbjuder jag även webbkurser och en bok med tillhörande affirmationskort. Här nedan ser du några exempel på affirmationskorten.

”Hela människan och hela livet finns representerat i chakrasystemet. När vi har balans i våra chakran har vi balans i våra liv.”

I Chakraboken får du djupgående kunskap om chakrasystemet och respektive chakra. Till varje chakra finns affirmationer, frågor och övningar. På så vis kan du även lära känna och utveckla dig själv genom kunskap om dina egna chakran. Till boken finns 40 affirmationskort. Dessa kan du använda för att bli mer medveten om dig själv och dina chakran, samt balansera och utveckla dina chakran.

Helena Omfors är yogalärare, andlig lärare, holistisk livscoach, Karuna Reiki Master, beteendevetare och grundare av Chakraresan. Under många år har hon undervisat i yoga, meditation och Chakraresan, samt utbildat ledare i densamma.

Tidigare har Helena gett ut böckerna Själslig kärlek, Själens längtan, Hitta din väg och ditt sanna jag, Samtal med andevärlden, Reiki vägledning och Healing samt Coachande föräldraskap. Sedan många år driver Helena företaget Lightworker Academy och under 11 år hade hon kursgård i Skåne.

Beställ här Chakraboken – Helena Omfors – inbunden (9789198700374) | Adlibris Bokhandel

Vi pratar framförallt om sju chakran, energicentran i människans subtila kropp.
Chakra kommer från sanskrit och betyder hjul. Varje chakra relaterar till olika
kroppsdelar, körtlar och nervsystem i den fysiska kroppen. De relaterar också till mentala och emotionella egenskaper, samt vår grad av andlig utveckling och medvetenhet. Genom våra chakran flödar livsenergin. Våra chakran är för ögat inte synliga, men vi kan ändå lära oss att förstå vad de innebär och hur vi kan skapa balans i våra chakran. Inom kundaliniyogan pratar man även om ett åttonde chakra, auran.

En omfattande kurs och resa genom dina chakran med yogapass, meditationsövningar, affirmationer, övningar och frågor för dagboksskrivande.

Läs mer här Chakraresan© – Helena Omfors (simplero.com)

Här kan du lyssna på ett poddavsnitt om Chakrasystemet med Helena & Lillemor i podcasten “På yttersta grenen”

%d bloggers like this: