Vägledning & Coaching

Vill du hitta och bli ditt sanna jag, bortom rädslor, begränsningar och föreställningar? Vill du finna din unika livsväg och få mod och kraft att gå den? Vill du utvecklas i din relation till dig själv och till andra? Vill du skapa ett liv som känns mer sant och tillfredsställande för dig? Eller vill du och din partner utveckla er relation och er själva? Varmt välkommen för coaching!

Coaching – Relationscoaching –  Parcoaching – Medial coaching

Coaching – Bli den du är och skapa det liv du önskar

Genom coaching kommer du i kontakt med dig själv, dina känslor och din inre vägledare. Du får en djupare förståelse och högre medvetenhet kring vem du är, vad du önskar, känner och tänker. Jag ställer frågor som gör att du får tänka och känna efter. Jag speglar vad jag ser, hör och upplever för att du ska förstå dig själv och få tydlighet. När du blir coachad är det du själv som väljer ämne och mål med coachingen. Sen jobbar vi tillsammans i den riktning du önskar. Det kan handla om relationen till dig själv eller andra, ditt mående fysiskt, psykiskt, emotionellt och själsligt. Det kan handlar om arbete, företagande, projekt, visioner och drömmar. Inget ämne är för stort eller för litet. Kanske vill du stärka din självkänsla, ditt egen värde eller självförtroende eller bli coachad inför en utmanande uppgift eller förändring.

Relationscoaching – Utveckla dina relationer

Det är även möjligt att komma tillsammans med någon, partner, syskon, vän, barn eller annan närstående. Hela familjen är välkommen. Jag jobbar då på liknande sätt och låter alla bli sedda och hörda.

Parcoaching – Förbättra er kärleksrelation och utvecklas tillsammans

Att leva i en kärleksrelation är inte alltid så enkelt. Vi stöter på svårigheter och utmaningar som vi inte alltid förstår eller kan ta oss ur. Vissa väljer att lägga locket på, leva parallellt med varandra, men känner inte den närhet och närvaro som de önskar. Några känner sig ensamma, osedda och missförstådda. Andra hamnar i konflikter som kanske upprepar sig och blir ett mönster. Eller så är det så att någon eller båda känner att relationen går mot sitt slut, men egentligen önskar att den kunde utvecklas och förbättras. Det finns väldigt mycket att jobba med i en relation. En kärleksrelation är en fantastisk möjlighet till personlig utveckling. Genom relationen kan vi se oss själva och den andra, hjälpa varandra att växa som människa både i sig själv och i en relation. I en sund relation kan båda leva det liv de önskar, men också känna tryggheten, närheten och kärleken i parrelationen. En sund relation är närande.

Medial coaching – För dig som är nyfiken på den andliga aspekten av din utveckling

Om du är nyfiken på det andliga/mediala, kan du boka medial coaching. Då arbetar jag med både medial vägledning och coaching. Du väljer själv ämne och mål och vi arbetar tillsammans mot dina mål. Jag förmedlar vad jag ser, hör och upplever, både intuitivt och budskap från andevärlden. Denna coaching ger en mer andlig förståelse för vem du är och vad du bör göra i ditt liv, samt ger en djupare förståelse för dina egna mönster i relation till dig själv och andra.

Pris:

Individuell coaching

900 kr/timme vid personligt besök, 850 kr/timme för coaching per telefon eller skype.

Parcoaching/relationscoaching

1200 kr/timme, 1300 kr/90 min, 1650 kr/120 min

Jag tar emot på Bönnarpsgård Kursgård strax utanför Malmö, mellan Svedala och Oxie eller på Torsokliniken, Köpenhamnsvägen 13 i Malmö. Boka tid via knappen nedan. Om det inte finns lediga tider som passar, hör av dig till mig via kontakformuläret, mail helena@lightworkeracademy.org eller tel.0733 97 89 33.

Varmt välkommen!