Andlig vägledning

Vid en session i andlig vägledning kan du antingen själv välja vad du vill att det ska handla om – eller ta emot det som andevärlden vill förmedla. Det finns även möjlighet att ställa frågor. Vägledningen kan handla om livsväg, relationer, arbete, boende, mående, hälsa eller din själs möjligheter och gåvor. Ibland blir det även djupgående healing med hjälp av andevärlden. Du väljer själv om du önskar ta emot det. Vi arbetar inte med spådom – vår vägledning handlar om din personliga och andliga utveckling. 

Våra vägledare

Helena Omfors

Helena har tagit emot klienter i andlig/medial vägledning sedan 2015. Hennes psykiska och mediala förmågor har utvecklats parallellt med den egna andliga utvecklingen sedan 2005 i arbetet som Healer, Yogalärare, Coach och massör. Hon har gått ett flertal kurser i mediumskap. Sedan 2016 håller hon kurser i medial utveckling/träning och andlig vägledning. Som vägledare arbetar Helena med den högre andliga dimensionens guider och soul-to-soul readings. Hon har starkt utvecklade mediala och psykiska förmågor – ser, hör, känner klart. Hon är tränad i transmediumskap, vilket hon använder vid retreats och live events. Helena arbetar med mycket ljus och med en stark healing energi.

För närvarande fokuserar Helena främst på sitt arbete som lärare och verksamhetsutvecklare, men tar enstaka individuella sessioner. Fyll i formuläret längre ner på sidan om du vill boka tid. Berätta lite om dig själv och vad syftet med vägledningen är.

Läs mer om Helena här

Calle Bjerkert

Calle Bjerkert är Andlig vägledare, Medial Coach, Holistisk Livscoach och Karuna Reiki Master enligt Holy Fire III. Han har gått flertalet kurser i medial utveckling, andlig vägledning, andlig healing samt medial utveckling för Reikiutövare. Han erbjuder sessioner i holistisk livscoaching, medial coaching och andlig vägledning. Calle är väldigt empatisk och har en positiv, ljus, optimistisk och kärleksfull energi i sitt arbete. Calle har också en stark healingenergi som kan komma in i sessioner med andlig vägledning.

Calle har haft en lång karriär som elitidrottare och både tränar och tävlar även idag – vilket ger en härlig energi och positiv framåtanda. Han har under många år även arbetat som tränare och coach inom motorsporten Enduro.

Vill du boka tid med Calle? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig. Eller boka via Spirri App

Läs mer om Calle här

Marie Lambertsson

Marie har en klar och ren kanal till det högsta ljuset som hon använder när hon gör andlig vägledning, coaching, healing och lymfmassage. Du möter en varm lyssnare som med hjälp av guider och änglar ger dig de budskap och healing du behöver för att på ett djupare plan förstå vem du är eller hur du tar dig vidare på din väg.

Marie är just nu assisterande lärare vid utbildningen av andliga vägledare. Kanalisering och transmediumskap har hon senast utvecklat främst hos Helena Omfors samt ett par trans- och mediumkurser med Camilla Elfving och Billy Cook. För att få mer kontakt med naturen och moder jord har Marie börjat utforska den shamanska vägen.

En session med Marie kan både vara insiktsfull och berörande. Healing kan ges både på distans och på plats. Antingen via samtal, dvs. andlig vägledning eller via healing touch som är en modern healingteknik som även används på sjukhus i USA.

Vill du boka tid med Marie? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Läs mer om Marie här

Vill du boka tid med någon av våra Andliga vägledare? Fyll i formuläret nedan och skriv vem du önskar boka tid med, så hör vi av oss till dig.

Det är du som ringer till den vägledare du bokad tid med, om inget annat har avtalats. Du får gärna anteckna, men vi avstår gärna inspelningar. Sessionerna ges per telefon, på zoom eller teams. Betalning görs till swish nummer 1233952462 eller mot faktura med bg. För att boka tid fyller du i formuläret längst ner, så hör vi av oss till dig. 

%d bloggers like this: