Andlig vägledning

Vid en session i andlig vägledning kan du antingen själv välja vad du vill att det ska handla om – eller ta emot det som andevärlden vill förmedla. Budskapen kan komma i form av bilder, ord, känslor, energier eller fysiska känningar. Det kan också bli kanaliserade budskap som är mer som ett inspirerat tal. 

Vägledningen kan handla om livsväg, relationer, arbete, boende, mående, hälsa eller din själs möjligheter och gåvor. Du kan få dina chakran skannade för att se huruvida de är i balans, obalans, blockerade eller välfungerande. Ibland blir det även healing med hjälp av andevärlden. Du väljer själv om du önskar ta emot det. 

Vill du boka tid? Du bokar tid via www.bokadirekt.se 

Det är du som ringer till den vägledare du bokad tid med, om inget annat har avtalats. Du får gärna anteckna, men vi avstår gärna inspelningar. Sessionerna ges per telefon eller på zoom.

Våra vägledare

Calle Bjerkert är utbildad holistisk livscoach med andlig/medial inriktning och Karuna Reiki Master enligt Holy Fire III. Han har gått flertalet kurser i medial utveckling, andlig vägledning, andlig healing samt medial utveckling för Reikiutövare. Han erbjuder sessioner i holistisk livscoaching, medial coaching och andlig vägledning. Calle har en positiv, optimistisk och kärleksfull energi i sitt arbete. Calle har också en stark healingenergi som kan komma in i sessioner med andlig vägledning. Boka din tid här: Lightworker Academy – Bokadirekt

Calles telefonnummer är +46 703262115

Linnea Schönning är utbildad holistisk livscoach, har gått kurser i medial utveckling och utbildning till andlig vägledare. Sedan barndomen utövar Linnea yoga och har gått kurs i självutveckling och chakraresan. Redan vid 20 års ålder gav hon ut boken “Konsten att leva – en illustrerad diktsamling”

Linnea erbjuder sessioner i holistisk livscoaching, medial coaching och andlig vägledning. Linnea har en lätt, positiv, kärleksfull, upplyftande och ljus energi. Trots sin ringa ålder är hon både väldigt djup och har en väl utvecklad andlig medvetenhet. Boka din tid här: Lightworker Academy – Bokadirekt

Linneas telefonnummer är +46 723503909

Helena Omfors är numera endast utbildare och handledare av andliga vägledning samt har live events online. Hon tar inte längre emot för individuella sessioner.

Hon har arbetat med andlig/medial vägledning sedan 2015. Hennes psykiska förmågor har utvecklats parallellt med den egna andliga utvecklingen sedan 2005 i arbetet som Healer, Yogalärare, Coach och massör. Hon har gått ett flertal kurser i mediumskap och medial utveckling. Sedan 2016 håller hon även kurser i medial utveckling/träning och andlig vägledning & healing – och har det även som en del i utbildningen Life Coach Holistic. Hon arbetar inte längre med traditionellt mediumskap (alltså med avlidna anhöriga) utan med den högre andliga dimensionens guider och soul-to-soul readings. Däremot har hon tränats i transmediumskap, vilket hon använder vid utbildningar, retreats och inspirerande tal och skrift. Helena har även skrivit boken “Samtal med andevärlden – kärlekens budskap”. Boken är till största del kanaliserad, men handlar också om resan i det mediala och utvecklingen av transmediumskapet.

Vill du boka tid? Du bokar tid via www.bokadirekt.se 

%d bloggers like this: