Andlig vägledning

Vid en session i andlig vägledning kan du antingen själv välja vad du vill att det ska handla om – eller så lyssnar jag på det som kommer. När jag vägleder får jag bilder, ord, känslor och energier som jag förmedlar till dig. Vägledningen jag ger kan handla om din livsväg, relationer, arbete, boende, mående, hälsa eller din själs möjligheter och gåvor. Jag kan även skanna dina chakran för att se om/var det finns blockeringar.  På senare tid har det ofta blivit kanaliseringar i tal, samt samtal med mina klienters själar. Vid vissa sessioner vägleds jag till att öppna upp för andlig healing. Du väljer själv om du önskar ta emot det.

Min önskan är att hjälpa människor att hitta rätt väg i livet – den själsliga vägen och att finna kärleken till sig själv, sina nära och till livet.

Vill du boka tid? Du bokar tid via www.bokadirekt.se 

Det är du som ringer mig på 0733 97 89 33 på bokad tid. 

Du får gärna anteckna, men jag avstår gärna inspelningar, då jag vill att det som sägs ska stanna mellan oss. 

Alla sessioner är på telefon. Jag arbetar så sedan flera år, eftersom det ger mig bäst närvaro och fokus.

Jag, Helena Omfors, som vägleder har arbetat med andlig/medial vägledning sedan 2015. Mina psykiska förmågor har utvecklats parallellt med min egen andliga utveckling sedan 2005 i mitt arbete som Healer, Yogalärare, Coach och massör. Jag har gått ett flertal kurser i mediumskap och medial utveckling. Sedan 2016 håller jag även kurser i medial utveckling/träning – och har det även som en del i min utbildning Life Coach Holistic. Jag arbetar inte längre med traditionellt mediumskap (alltså med avlidna anhöriga) utan med den högre andliga dimensionens guider. Däremot har jag tränats i transmediumskap, vilket jag använder ibland vid utbildningar, retreats och inspirerande tal och skrift.

%d bloggare gillar detta: