Kurs i Medial Coaching

Den 14-15 december kl.9-16 online med Helena Omfors

Är du utbildad coach och vill lägga till det mediala i din coaching? Nu har du möjlighet att vara med på två dagars kurs i Medial Coaching!

Den mediala coachingen kan ge mervärde till dina klienter och till dig. De mediala budskapen kan ge nya perspektiv på klienternas liv och möjligheter. De kan ge en ny förståelse för situationer, relationer och känslor. De kan även ge dig en större trygghet och tillit i ditt coaching arbete – då du själv kan låta dig bli vägledd i ditt coachande arbete. Dessutom är efterfrågan på medial coaching ofta större än på den traditionella coachingen hos privatpersoner. Det finns många coacher och intuitiva coacher, men inte lika många mediala coacher.

Vad innebär då medial coaching? Jo, det innebär att du har den traditionella, professionella coachingen som grund i ditt klientarbete – men du lägger till de mediala budskapen. Kanske är du redan medialt utvecklad. Då kan du få hjälp med hur du kan få ihop professionell coaching med mediala budskap – i en och samma session – samt få praktisk träning i det under två dagar. Du kan även få hjälp med att öppna upp din kanal och dina sinnen mer om du önskar det. Om du inte är så medialt utvecklad, eller inte känner dig trygg i dina mediala förmågor – får du hjälp med att öppna upp och utveckla din medialitet under kursdagarna – samt få praktisk träning i medial coaching.

Vad menar jag med medialitet? Jo, att du utvecklar dina subtila sinnen med fokus på klart seende, klart hörande och klart kännande – så att du kan se, höra och känna det som inte för det vanliga ögat syns eller med det vanliga hörandet hörs. Att du öppnar upp för och får kontakt med en högre medvetenhet än din klients och än din egen. En medvetenhet som ger en större och djupare förståelse. Vissa får kontakt med klienternas själar. Andra får kontakt med guider. Några får kontakt med Akasha krönikorna, Livets bok, uppstigna mästare och/eller ärkeänglar. Du kanske redan vet att du har kontakt med en högre medvetenhet och kan då utforska det vidare. Eller så får du uppleva något du inte tidigare har upplevt. Vi arbetar dock inte med spiritualistiskt mediumskap, alltså kontakt med avlidna anhöriga.

Vad menar jag med hjälp att öppna upp dina mediala förmågor? Jo, under de år som jag har arbetat med kurser och utbildningar i medial och andlig vägledning – har jag fått en förmåga att med guidernas och ljusets hjälp öppna upp andras kanal för den högre medvetenheten. Det görs genom något som liknar en guidad meditation med healing och ljus. En övning som jag kanaliserar. Dessutom har jag många tips och övningar som hjälper dig att utveckla och träna på dina mediala sinnen. Under många år har jag själv arbetat med medial vägledning och andlig vägledning, men jag har också haft kurser och utbildat andra i det. Min erfarenhet är att de som önskar öppna upp kan öppna upp. Sen handlar det såklart även om att våga släppa kontrollen, spetsa sina subtila sinnen och ha tillit till det man upplever. Inte minst handlar det om träning och att våga förmedla det man upplever. Detta är vad du får göra på kursen. Vissa är mer förberedda för detta än andra. Det går därför olika snabbt i den mediala utvecklingen för olika individer, men alla kan utvecklas.

Vad som är en extra bonus är att du själv får medial coaching i två dagar av de andra deltagarna. Det kan ge dig en boost att komma vidare på din livsväg, eller se nya möjligheter och nya vägar. Det kan ge dig en djupare och större förståelse för dig själv, din själ, din väg, ditt liv eller en situation. Om det är så att du träffar någon eller några på kursen som du trivs med – kan ni efter kursen utbyta tjänster med varandra. Det är så många av mina tidigare elever har gjort. På så vis hjälper ni varandra vidare i livet samtidigt som ni utvecklas i er medialitet och i ert mediala coachande.

Medial coaching är dessutom en trygg grund för att vidareutveckla den mediala/andliga vägledningen. Du kanske idag inte känner dig trygg och säker på att kunna vägleda i en hel timme. Då kan du luta dig mot coachingen under tiden du tränar upp dina mediala förmågor – och hittar trygghet och tillit till desamma. Med tiden kanske du känner dig allt säkrare och kan erbjuda endast andlig vägledning.

Vem kan vara med på kursen? Kursen är för dig som redan gått en professionell coachutbildning – antingen vid Lightworker Academy eller vid något annat utbildningsföretag. Vid anmälan vill jag att du skriver var du har utbildat dig, vad som ingått i utbildningen och hur mycket erfarenhet du har av att coacha. Skriv gärna lite om dina mediala förmågor också. På så vis vet jag vad vi har att utgå ifrån.

Innan du går denna kurs, vill jag att du går webbkursen “Medial utveckling – grundkurs”. Så får du grunderna i hur jag ser på det mediala arbetet och är förberedd för dessa två kursdagar. Webbkursen ingår i priset som är 3500 kr inkl. moms om 25%. Om du behöver kan du dela upp betalningen i 2 delbetalningar.

Varmt välkommen på kurs i Medial Coaching den 14 + 15 december kl.9-16.

För att anmäla dig fyller du i formuläret nedan. Beskriv då också vad du gått för utbildning tidigare i coaching och vilka erfarenheter du har av att coacha samt vad du vet om dina mediala förmågor.

%d