Healing Event online

Guidad healing meditation med Helena Omfors 10 december kl.16-18

Varmt välkommen på ett Healing Event online. Du får ta emot djupt läkande guidade meditationer. Helena förmedlar både healing upplevelser från Karuna Reiki Holy Fire III och kanaliserad healing. Det blir djupt avslappnande, helande, livgivande, vägledande och ljuspåfyllande.

Holy Fire kärlek I

Gudomlig kärlek installeras djupare och klarare in i din själ. Gudomlig kärlek är en speciell sorts kärlek, som är mer subtil och med högre medvetandenivå än mänsklig kärlek. Den är en känsla av att vara älskad av en vänlig och underbar energi. Den är en känsla av att vara omhändertagen av en energi som känner dig väl och som är fullt kapabel att ta hand om dina behov. Den är en känsla av att vara trygg. Den helar och förbättrar din egen förmåga att älska – så att det inte finns några ohälsosamma känslor associerade med det. Den är en kärlek som du känner för dig själv och andra – som känns väldigt naturlig. Det är en energi som liknar livsenergi, som flödar genom din kropp och hela din varelse. Den lugnar, ger avslappning, vårdar och helar väldigt djupt.

Holy Fire kärlek II

Under denna upplevelse skannas din tidslinje i detta liv, för att finna någon upplevelse som är i behov av helande – och som är viktig för att hjälpa dig att gå framåt på din andliga väg. Holy fire kärlek arbetar med de aspekter och energier som är involverade – för att hela problemet.

Holy Fire kärlek III

I denna upplevelse tas du tillbaka till tiden för befruktningen, graviditeten, födelsen och direkt efter födelsen. Syftet är att hela allt från befruktningstillfället till nyföddhetsperioden som är i behov av helande. Det kan innefatta saker som skedde med och mellan dina föräldrar, släktproblem, upplevelser i livmodern och födelsetraumat.

Upplevelsen Holy Fire helande

Denna kan vara en djupt helande upplevelse som för in höga frekvenser av helande energier. Upplevelsen är ytterst effektiv för att avlägsna negativa energier från dig. Den avlägsnar negativ energi från din fysiska kropp, auran och chakrana, samt arbetar med att frigöra de blockeringar som du önskar. Den kan även användas för att stärka mål. Den helar då det som behöver helas, för att du ska kunna uppnå dina mål. Det kan vara omedvetna, negativa känslor och tankar kring målet, som blockerar dess fullbordan. Du kan också ta emot insikter och vägledning för att göra upp planer. Ibland är det dock så att målet inte är i harmoni med din livsväg. I så fall kan du bli medveten om det.

Kanaliserad guidad healing meditation

Helena avslutar med spirituell healing & ljuspåfyllnad. Hon ställer sig då till förfogande som en kanal för den andliga dimensionens högfrekventa guider, för högsta ljuset och den stora anden.

Om Helena Omfors

Helena är Karuna Reiki Master enligt Holy Fire III, Chaneller, Andlig vägledare & Andlig healer. Hon har utbildat hundratals elever i Reiki enligt Holy Fire, skrivit boken Reiki vägledning & Healing samt Samtal med andevärlden – kärlekens budskap. Helena har haft podden “På yttersta grenen med Helena & Lillemor” och har haft flertalet Live events med kanalisering av healing, ljus och budskap.

Varmt och hjärtligt välkommen till en djupt helande stund i kärleksfull gemenskap.

Pris är 350 kr. Eventet kommer att spelas in, så att du kan lyssna på det flera gånger. Du anmäler dig via webbshopen – klicka här.

%d