Holistisk livscoaching

Hela människan och hela livet!

Holistisk livscoaching är djupgående, terapeutisk, visionär, emotionell, mental, helande, själslig, intuitiv och medial. Vi arbetar både med det som är, det som har varit och det du önskar skapa.

Du väljer själv vad du önskar få ut av coachingsessionen. Nedan kan du läsa mer utförligt vad holistisk livscoaching handlar om.

Dåtid – nutid – framtid

Det liv vi har levt har stor inverkan på hur vi känner, tänker och agerar idag. I det förflutna hittar vi svåra livserfarenheter, positiva livserfarenheter, positiva präglingar, ogynnsamma präglingar, gynnsamma föreställningar och hämmande föreställningar. Vi hittar orsaker till blockeringar och begränsningar, men också nycklar till framgång samt ledtrådar till vem vi är i vår sanna natur. Fastän vi göra tillbakablickar, ligger fokus på livet här och nu, det liv du önskar leva och den du innerst inne önskar vara och i själen vet vem du är. Allt hänger ihop.

Relationen till dig själv och relationen till andra

En människa är ingen ö – vi hänger ihop med andra. Att arbeta med relationer är därför något vi anser vara viktigt. Först och främst handlar det om relationen till dig själv, men också om hur du är, blir, mår och kan utvecklas i mötet med andra. Det handlar om att lära känna dig själv (självkänsla), att acceptera dig själv (självacceptans), att förstå ditt eget värde (egenvärde) och att stå upp för dig själv (självrespekt) och att sätta gränser (integritet). Det handlar också om att våga se saker ur nya perspektiv för att skapa den förändring du önskar.

Mentalt, emotionellt, fysiskt och själsligt

Vi människor fastnar lätt i det mentala, i intellektet. Vi tänker, analyserar och kontrollerar. Vi har föreställningar om vem vi bör vara och hur vi bör leva. Vi har rädslor för vad andra ska tycka om oss och hur de ska reagera. Som holistisk livscoach jobbar jag djupare in i det emotionella. Jag lyssnar, ställer kraftfulla frågor och speglar samt använder min intuition för att beröra på djupet. Jag hjälper dig att komma i kontakt med dina känslor och lära dig att acceptera dem och möta dem. När du kommer närmare dina känslor, kommer du också närmare din själ – din sanna natur.

Livsuppgift

Många av de som söker sig till mig har ofta en särskild uppgift att fylla i sina liv. Men vår allas uppgift är ju ändå att hitta det som gör att vi mår bra och känner kärlek till oss själva och våra liv – att vi har en kärleksfull relation till oss själva och de människor vi har runt omkring oss. Känn efter – har du en särskild uppgift eller vill du framförallt hitta kärleken till dig själv och ditt liv?

Läkning

För mig är coaching helande. Att jag ser, lyssnar på, lyfter på locket, släpper fram undantryckta känslor, erfarenheter och minnen kan hjälpa dig att frigöra eventuell tyngd, sorg, ilska och besvikelse. För att mer ljus ska komma in, behöver mörker släppas ut. Det kan vara smärtsamt att komma i kontakt med sitt inre mörker, men det känns skönt efteråt.

Visioner blir till verklighet

Vissa människor har visioner. De vet vad de önskar göra men saknar tydlighet, mod, tillvägagångssätt eller stöd. Andra människor söker efter sin vision. Som Life Coach Holistic kan jag hjälpa dig att både hitta din vision och att bidra till att den blir till verklighet. Jag använder mig av avslappning, frågor, intuition och visualisering för att hitta, sen använder vi känslor, upplevelser, inre bilder och kroppen för att få det att kännas verkligt. Sen gör vi målbilder och handlingsplaner samt uppföljningar för att få det att hända. På så vis kan jag stärka ditt självförtroende och självkänsla samt egenvärde om det behövs.

Intuition och medialitet

Intuitionen är snabbare än intellektet. De mediala förmågorna bidrar till en djupare och mer objektiv förståelse för människor, relationer och livet. Jag är medial och intuitiv. Jag både ser, hör, känner och upplever det som inte så tydligt för andra. Dessa mediala förmågor använder jag i coaching om du önskar.

Våra coacher:

Helena Omfors utbildade sig till coach 2008 och har arbetat med samt utbildat i coaching sedan dess. Hon har ett holistiskt arbetssätt – kropp, sinne och själ – hela människan i hela livet. Helena kan kombinera coaching med andlig vägledning och healing om så önskas. För att boka tid och läsa kundrecensioner, klicka här: Helena Omfors , Eksjö, Telefon – Bokadirekt

Calle Bjerkert är diplomerad Life Coach Holistic och arbetar med coaching inom både idrott, träning och personlig utveckling. Även Calle ser hela människan i hela livet och kan kombinera coaching med sina mediala förmågor och healing om så önskas. För att boka tid med Calle, maila calle@bjerca.com

Linnea Schönning är diplomerad Life Coach Holistic och har gått kurser i andlig vägledning och medial utveckling. Förnärvarande går hon en längre utbildning till Andlig vägledare/healer. Linnea erbjuder holistisk livscoaching, medial coaching och andlig vägledning. Tid till Linnea kan du boka här.

Du kan även fylla i kontakformuläret nedan.

%d