Medial träning 27 + 28/1

En praktisk utvecklingskurs i medial/andlig vägledning

Vill du öppna upp och träna dina mediala förmågor i en trygg gemenskap?

Nu erbjuder jag en två dagars kurs online på zoom, för dig som vill få utveckling medialt. Du får hjälp med att öppna upp din kanal med kanaliserade guidande övningar. Du får träna dina mediala sinnen syn, hörsel och känsel. Du får ge och ta emot vägledning av andra deltagare – vilket inte bara ger medial utveckling utan även personlig utveckling.

Innan du är med går du webbkursen Medial utveckling grundkurs. Jag vill att alla har gått den, så att jag inte behöver gå igenom de teoretiska grunderna under dessa två dagar.

I det mediala arbetet behövs mycket träning för att vi ska känna oss trygga och tillitsfulla. På kursen får du fin handledning, som ger både utveckling och trygghet.

Du får träna i mindre mötesrum parvis. Jag går runt och stöttar och hjälper vid behov. Vi har även samlingar i helgrupp för reflektioner, frågor och vidareutveckling.

Den vägledning vi fokuserar på är med hjälp av den högre andliga medvetenheten, guider, ljuset, mästare, änglar och ärkeänglar. Vi tränar inte på spiritualistiskt mediumskap med anhörig kontakt.

Jag som håller i kursen har arbetat med andlig vägledning i många år, både vid individuella sessioner, gruppsessioner och vid kanaliserade live events. Sedan många år undervisar jag i andlig vägledning både vid enstaka kurser och i den längre utbildningen av andliga vägledare.

Pris för kursen är 3500 kr inkl. webbkursen Medial utveckling grundkurs. Om du redan har gått den, får du 900 kr i rabatt. Meddela mig gärna när du anmäler dig. Tid är kl.9-16 båda dagar. Denna kurs är en del av den längre utbildningen till Andlig vägledare.

Varmt välkommen på en inspirerande och utvecklande kurs,

Helena Omfors

Fyll gärna i formuläret nedan om du vill vara med. Det finns plats för max 14 deltagare.

%d bloggers like this: