Lightworkers Community

För dig som vill vara en del av en gemenskap för ljusarbetare

“Be the light you want to see in this world”

Detta är något jag har hört och känt länge att jag ska skapa – en Lightworker’s Community. Nu äntligen har det blivit dags.

Att vara en ljusarbetare kräver mycket egen energi- och ljuspåfyllnad. Vi ger så mycket till andra, att vi behöver ge till oss själva också med jämna mellanrum. Vår egen utveckling kan också leda till att vi gör nya val i livet – som innebär förändringar i vårt liv. Då kan det vara skönt att känna stöd, kärlek, inspiration och gemenskap med andra ljusarbetare – och kanske även andra som har gått lite före på vägen. För dig som inte har eget företag än, men som vill starta. Kan det behövas stöd även i det. I den egna verksamheten sker det också förändringar och utveckling, som ibland känns som dalar. Där behövs mer kraft, tid för eftertanke, stöd och uppmuntran – att inte ge upp när det blir svårt.

I denna Lightworker’s Community bidrar jag med det ljus och energi som jag kan ge, både här på sidan och vid våra gemensamma sammankomster. Jag kan även dela kunskap, erfarenheter och tips kring det själsliga entreprenörskapet. Jag har själv gått min själsliga väg sen 2005 och varit själslig entreprenör sen 2006. Du får också möjlighet att möta likasinnade med olika själsliga gåvor. Ni kan då ha glädje av varandra och kanske även stödja varandra på olika sätt.

Våra sammankomster är först och främst online på zoom. Men på sikt har jag för avsikt att samla oss även fysiskt (kanske i Spanien). Jag kommer att göra videos med kortare och längre föreläsningar, kanaliseringar och påfyllande övningar.

Min tanke är att erbjuda detta till de som har gått eller går utbildningar vid Lightworker Academy, men jag/vi kommer även att ha vissa live events för alla ljusarbetare som vill vara med.

Varmt och hjärtligt välkommen till Lightworkers Community!

Med och av kärlek, Helena

Sammankomst av Andliga vägledare 11 maj kl.18-20.30

Har du gått utbildning till Andlig vägledare vid Lightworker Academy – är du varmt välkommen att vara med vid våra sammankomster. Vi möts i en kärleksfull, stödjande och utvecklande gemenskap. Tillsammans med den andliga dimensionen skapar vi sammankomsterna. Det kan bli kanaliserade meditationer, healing, budskap, frekvenshöjningar, träning i grupp, par eller i mindre grupper. Vi skapar tillsammans. Det är lätt hänt att trilla ner lite i frekvens och tappa energi i det dagliga livet. När vi ses är syftet att höja energin, så att det blir stödjande, stärkande och upplyftande. Så att du lättare kan fortsätta med ditt arbete som ljusarbetare. Ps. Du behöver inte vara medlem för att vara med. Det räcker att du har gått utbildningen till Andlig vägledare vid Lightworker Academy. Ds.

Skriv till helena@ligthworkeracademy.org om du vill vara med. Priset är 300 kr inkl. moms.

Det kommer framöver även fler inbjudningar till sammankomster, även för dig som är healer och holistisk livscoach.

Av hjärtat välkommen, Helena Omfors

Lämna ett svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Här nedan håller jag på att skapa en medlemsmöjlighet. Det är dock inte igång ännu. Jag återkommer när det klarnat i hur det ska se ut och fungera. Så avvakta gärna med att registrera dig som medlem. Tack.

Bli medlem för att få tillgång

Ta del av fler videos och inlägg genom att registrera dig.

Subscribe to get access

Read more of this content when you subscribe today.

Subscribe to get access

Read more of this content when you subscribe today.

Lämna ett svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: