Lightworker’s Community

För dig som vill leva från själen, dela dina själsliga gåvor och sprida ditt ljus för världen

Tillsammans håller vi ljuset levande

Jag välkomnar dig som har en önskan om att vara i kontakt med din själ, gå din själsliga väg, använda dina själsliga gåvor och att dela dem med världen. Du kan vara själslig entreprenör eller på annat sätt dela dina gåvor och ditt ljus för världen.

Det är hög tid nu att vi kommer ihåg vem vi är, varför vi är här och står starka i vår själsliga kraft – var för sig och tillsammans. Ju fler vi är som lever som vår själsliga natur, desto vackrare, ljusare och mer kärleksfull blir världen. Omgivningen distraherar och energin sjunker runt omkring er. Ljuset skyms. Då blir det extra viktigt att bli påmind, lyft, återknyta kontakten med själen och att klara av att stå i själens kraft, energi och ljus.

Vid våra sammankomster blir du påmind om vem du är i själen. Du får lyssna på din inre vägledare/själ för att höra, se och känna din själsliga önskan. Du får lyssna till ditt högre jag och dina guider. Du får inspiration, stöd, mod och kraft att gå din själsliga väg samt att stå i din själsliga kraft.

Jag kanaliserar inspirerande tal, vägledning, kärlek (ibland tuff kärlek) och ljus. Det kan även bli helande upplevelser, coachande övningar och kanaliserad healing. Jag låter mig bli vägledd i hur jag ska hjälpa till på bästa möjliga sätt, både av guider, min själ och mitt högre jag. Kanske jag delar någon erfarenhet som kan vara till glädje och nytta för er som är med.

Jag kommer att känna och lyssna in vad jag ska ge vid varje tillfälle. Du får även komma med önskemål inför våra träffar. Vid slutet av varje tillfälle finns möjlighet att ställa frågor. Du blir en del av en gemenskap med andra vackra själar och Lightworkers.

Om mig Helena Omfors

Jag som håller i Lightworker’s Community har många gånger hört att jag är här för att sprida mitt ljus och hjälpa andra att tända samt hålla sitt ljus levande. Sedan 2008 varit själslig entreprenör. Idag arbetar jag främst som utbildare, lärare och vägledare. Under 11 år hade jag kursgård & helhetscenter i Skåne där jag undervisade i entreprenörskap, yoga, chakraresan, healing, massage, medial utveckling och holistisk livscoaching. Jag har utbildat hundratals elever och coachat samt väglett tusentals människor till att hitta deras sanna natur och leva såsom de i hjärtat och själen önskar. Jag har också haft ett flertal retreats i både Sverige och Spanien.

I mitt eget bokförlag VITA har jag skrivit och gett ut 7 böcker inom andlighet, personlig utveckling & healing. Jag har haft poddarna “På yttersta grenen med Helena & Lillemor” och “Själar på Jorden”. Sedan 2022 lever jag mitt liv i Spanien såsom min själ önskat och väglett mig till i många år.

Kurstillfällen hösten 2023

Fredagen den 17 november kl.9-10.30 – Boka din plats här

Torsdagen den 30 november kl.9-10.30 – Boka din plats här

Tisdagen den 12 december kl.19-20.30 – Boka din plats här

Du anmäler dig via webbshopen. Innan våra sammankomster får du en länk till zoom. Om du har anmält dig men får förhinder, kan du be om en inspelning dagen efter.

Av hjärtat välkommen, Helena Omfors

Lämna ett svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: