Marie Lambertsson

Andlig vägledare & Holistisk Livscoach

Marie har sedan barnsben varit intresserad och förundrad över den utvidgade verkligheten. I tonåren fanns ett stort intresse för science fiction och ”det övernaturliga”. Hon tyckte också om matematik, fysik och kvantfysik, med patent och uppfinningar som följd. Hos Marie har det alltid funnits en vetskap och fascination att alla de här kunskaperna är ”samma sak” på en hög nivå och den känslan har en grund i minnen från Atlantis och Lemurien.

Idag jobbar Marie halvtid inom IT världen med användarcentrerad design, verksamhetsutveckling.  Marie utbildar inom detsamma på Inuse Academy och Forsbergs designskola. Hon har egen verksamhet med healing touch, lymfmassage, coaching och andlig vägledning. Kanalisering och transmediumskap har hon senast utvecklat främst hos Helena Omfors samt ett par trans- och mediumkurser med Camilla Elfving och Billy Cook. För att få mer kontakt med naturen och moder jord har Marie börjat utforska den shamanska vägen.

När Marie kanaliserar kopplar hon oftast upp sig till det högsta ljuset, inåt, utåt och till det stora nätverket (Akasha records) där all information finns. Ibland, när behov finns, formas dessa ljusenergier till olika ljusvarelser, änglar, guider för att det ska bli lättare att ta till sig budskapen.

Vill du boka tid med Marie? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

%d