Om Linnea Schönning

Holistisk Livscoach – Andlig vägledare – Retreat Chef – Kreatör

Linnea arbetar sedan många år i Lightworker Academy och har gått flertalet av våra utbildningar. Hon är diplomerad Holistisk Livscoach, har utbildat sig till Andlig vägledare, har gått kurser i andlig vägledning/medial utveckling, Chakraresan, Självutvecklingkurs i Spanien och Reiki I. Redan när Linnea var 5 år började hon med yoga och har sedan utövat främst kundaliniyoga.

Med en ljus, lätt och kärleksfull energi både coachar och vägleder Linnea sina klienter – både djupt och högt. Utöver de utbildningar Linnea gått, har hon själv jobbat djupgående med sin egen utveckling under många år – både med hjälp av andlig vägledning, coaching, healing, yoga och olika terapiformer.

Tillsammans med Helena och Calle har hon skapat podden “Själar på jorden”.

Linnea gör en stor del av den grafiska formgivningen i Lightworker Academy, arbetar mycket med fotografi och har skapat loggor och hemsidor åt andra. Hon har gått kurser i Kreativt skrivande på Österlens Folkhögskola, Luleå universitet och för Flora Wiström. Under 2022 ger hon ut sin första bok – Konsten att leva – som är samlade texter/dikter om den själsliga resan från mörker till ljus. Linnea har själv gjort illustrationerna till boken samt till Chakraboken och affirmationskorten. Tidigare gick Linnea estetiska programmet på Latinskolan i Malmö.

Under åren vi hade Bönnarpsgård kursgård, var det ofta Linnea som stod för den veganska maten. Numera är hon kock vid våra och andras retreats i Spanien – där hon även erbjuder kakaoceremonier och Healing Dance Journey. Hon är också den som sköter en stor del av administrationen i både LWA och VITA Förlag.

Om du vill ha kontakt med Linnea kan du maila: linneaalmaschonning@gmail.com eller via kontaktformuläret nedan. Du kanske vill ha hjälp med grafisk formgivning, logga, hemsida eller illustrationer? Då kan du kontakta antingen Linnea eller helena@lightworkeracademy.org För närvarande har hon uppehåll vad gäller individuella sessioner dock.

Vill du läsa mer om Linnea har hon även en egen hemsida www.linneaalma.com

%d