Mentorskap

Mentor i din andliga vägledning

Behöver du en mentor i din andliga vägledning? Vill du utvecklas vidare och känna mer trygghet och tillit? Eller vill du bygga upp en verksamhet och attrahera kunder?

Vi möts på zoom eller på telefon. Du får träna och utveckla dina förmågor, bygga upp din tillit och trygghet. Jag kan både dela egna erfarenheter, tips, kunskaper och verktyg samt ta hjälp av den andliga dimensionen för att ta reda på hur du fungerar, hur du kan utvecklas vidare, vad din uppgift är och för att öppna upp dig ytterligare.

Jag har arbetat i många år som andlig vägledare, men har även arbetat med traditionellt mediumskap. På senare år har jag tränat andra i det mediala/andliga, haft kurser och utvecklat mina förmågor inom transmediumskap, inspirerat tal och kanalisering i skrift. Jag har gått flertalet kurser i mediumskap. Utöver det har jag skrivit boken “Samtal med andevärlden” som till största del är kanaliserad.

Hör av dig till mig på helena@lightworkeracademy.org eller via formuläret nedan för tidsbokning, upplägg och pris. Du kan även boka via www.bokadirekt.se under coaching. Skriv då gärna vad det gäller och om du vill ha det på zoom eller på telefon.

Mentor i ditt företagande – för Lightworkers

Är du verksam inom healing, vägledning, coaching, yoga eller liknande område? Känner du dig lockad av att skriva en bok inom andlighet/personlig utveckling? Eller vill du starta en podcast inom området?

Jag har lång erfarenhet av att ha egen verksamhet både som både lärare/utbildare, coach, andlig vägledare och healer. Jag har skrivit och publicerat 7 egna böcker i eget förlag och startat två poddar, varav “Helena & Lillemor på yttersta grenen” är den som blivit mest känd.

Jag gillar marknadsföring, varumärkesbyggande, verksamhetsutveckling och har lyckats leva gott på mitt själsliga entreprenörsskap. Vi möts på Zoom eller på telefon. Jag coachar, ger tips, delar erfarenheter och tar hjälp av den andliga dimensionen för vägledning och eventuell healing. Hör av dig till mig på helena@lightworkeracademy.org eller via formuläret nedan för tidsbokning, pris och upplägg. Du kan även boka via www.bokadirekt.se Boka under coaching, men skriv gärna vad det gäller.

%d bloggers like this: