Podcast ”Helena & Lillemor på yttersta grenen”

I en härlig blandning av skratt och allvar samtalar Lillemor Groth och Helena Omfors om livet, andlighet, kärlek, relationer och att vandra hjärtats väg.
Lillemor Groth är juristen, domaren och affärskvinnan som idag arbetar som andlig vägledare och Ancient Wisdom Therapist i egna företaget Grow Wiser. Hon har skrivit boken Konsten att tina en frusen själ, är en av författarna till Skiftet och Det intuitiva samt har FB sidan ”Konsten att tina en frusen själ”.
Helena Omfors är författare, andlig vägledare/lärare, holistisk livscoach, healer, beteendevetare och utbildare i företaget Lightworker Academy. Helena har gett ut böckerna Chakraboken, Samtal med andevärlden, Själens längtan, Själslig kärlek, Reiki vägledning och healing mfl. i det egna förlaget VITA. Under 11 år hade hon kursgården Bönnarpsgård i Skåne.

Avsnitt 24 – Kanaliserad vägledning & healing På yttersta grenen med Helena & Lillemor

Ett lugnande, kärleksfullt och betryggande avsnitt med kanaliserad healing, meditation och budskap från den andliga dimensionens guider. Ta gärna några djupa andetag, slappna av och ta emot.
  1. Avsnitt 24 – Kanaliserad vägledning & healing
  2. Avsnitt 23 – Ancient wisdom med Lillemor april 2022
  3. Avsnitt 22 – Vi reder ut begreppen och lyssnar på våra guider
  4. Avsnitt 21 – Chakrasystemet – ett djupgående samtal
  5. Avsnitt 20 – Astro special 2022

Helena & Lillemor på yttersta grenen | Lyssna här | Poddtoppen.se

%d bloggare gillar detta: