Coachande föräldraskap

En inspirationshandbok för dig som vill leva ett harmoniskt liv med dina barn.

Coachande föräldraskap är en föräldrabok som introducerar det coachande föräldraskapet. I boken får du lära dig de åtta grundläggande förutsättningarna för ett coachande föräldraskap. Du får också ta del av andra föräldrars erfarenheter och tankar. Dessutom finns massor av övningar, verktyg och exempel.

“Ett coachande föräldraskap ligger i tiden. Det bygger på att barn är kompetenta, kreativa, resursstarka och själva har många svar och lösningar inom sig. Som förälder kan man finnas som ett stöd och bollplank, locka fram motivation, bidra till utveckling och få barnen att tro på sig själva och sina förmågor.
Med ett coachande föräldraskap blir barnen självstarka, trygga, får lära sig ta ansvar, får växa och utvecklas samt lär sig se sina egna möjligheter och hitta sin egen väg i livet – egenskaper som allt mer efterfrågas i dagens samhälle.
Boken är lättläst, pedagogisk, inspirerande, positiv och känns som en frisk fläkt bland föräldraböckerna.” BTJ (Biblioteks tjänst)

Helena Omfors är beteendevetare, holistisk livscoach och utbildad i co-active coaching. Hon är författare och föreläsare. I sitt företag YourVision Coach Academy AB (numera Lightworker Academy AB), har hon utbildat mer än 50 grupper i coaching sedan 2010.
Helena har under flera år hållit kurser för föräldrar, coachat föräldrar och föreläst om det coachande föräldraskapet.

Du kan köpa e-boken här: Coachande föräldraskap – Helena Omfors – ebok (9789198700336) | Adlibris Bokhandel

 

%d bloggers like this: