Om Petra Brask

Andlig vägledare – Medium – Healer

Petra Brask är en uppskattad medial vägledare, healer och ett medium som haft sin spirituella gåva sedan barnsben. Hon är en omtyckt och erfaren lärare, föreläsare och coach i näringslivet sedan 30 år. Där har hon skrivit flera böcker och artiklar på temat; konsten att frigöra tid och energi.

Petra samarbetar med dina guider och går rakt in på det du verkligen behöver höra och få hjälp med. Du får mycket kärlek, ljus och klara budskap. Vägledningen ger hjälp på din själsresa och förståelse för vad ditt högre jag vill kommunicera till dig just nu. Under samtalet får du healing och energi. Du får även ett kraftfullt energiarbete i allt du har omkring dig. 

Petra har spenderat delar av uppväxten på Sri Lanka och arbetat internationellt i många år. Hon är van att möta olika kulturer och kluriga frågeställningar med ödmjukhet, respekt och ibland med en befriande humor. Hennes bas är numera på Gotland där släkten har sina rötter. 

Har du funderingar kring ditt livsarbete och din plats i tillvaron är Petra en klok och klar medial röst när livet serverar dig tuffa utmaningar. Hennes högfrekventa vägledning berör djupt in i själen.

Vill du boka tid med Petra? Fyll i formuläret nedan så får du hjälp med en tid. En session är 50 min och pris är 1000 kr inkl. moms.

%d bloggers like this: