Självutvecklingskurs & retreat – Hitta din väg och ditt sanna jag! Sitges, Spanien, 27/4-3/5 2020

Få klarhet i hur du i själ och hjärta önskar leva ditt liv. Få kraft och mod att våga leva så!

På Självutvecklingskursen får du:

 • Se över det liv du har levt, vilka lärdomar du har fått med dig och nycklar till vad du önskar och behöver för att må bra.
 • Se över din relation till dig själv, din inre dialog och relationerna i ditt liv – utveckla och gör dina relationer mer kärleksfulla.
 • Arbeta med förlåtelse och försoning med dig själv, dina nära och ditt liv – för att få ro i själ och hjärta.
 • Medial vägledning och inre vägledning – för att få kontakt med din sanna natur och det liv som är ämnat för dig.
 • Självstärkande övningar både gällande självkänsla och självförtroende – se dina styrkor och goda egenskaper.
 • Visualiseringsövning som hjälper dig att se större än dina egna föreställningar om dig själv.
 • Healing för att lösgöra blockeringar och frigöra din potential.
 • Tid att göra yoga, meditera och promenera varje dag.
 • Tydliga mål kring dig själv och ditt liv samt handlingsplan som får dig att göra verklighet av dina visioner.
 • Individuell coaching och vägledning i grupp.
 • Mycket frisk luft, sol, värme och ljus.

Under kursen kan du även boka in tid för shamansk healing med Anneli Bertlin.

Vi börjar dagen med morgonyoga på takterrassen med utsikt över Medelhavet. Yogan är en kombination av kundaliniyoga och yinyoga. Du behöver inte vara atletisk för att utöva yogan. Jag anpassar den efter dina förutsättningar. Yogan mjukar upp och stärker kroppen. Du kommer i kontakt med ditt inre och låter ditt sinne vila. Meditationen hjälper dig att höra din inre röst och neutralisera ditt sinne. Några yogasessioner har vi vid havet. Vi gör då gående meditation i tystnad ner till stranden.

Efter yogan äter vi frukost på terrassen. Sen sätter vi igång med våra övningar i personlig utveckling. Jag ger er uppgifter, övningar samt vägleder och coachar. Första dagarna arbetar vi med det förflutna – livslinjen, relationer, lärdomar och förståelse. Vi arbetar sen med förlåtelse- och försoningsprocesser av det som varit och är. Du får se över relationen till dig själv, din inre dialog och göra den mer kärleksfull. Du får se över dina relationer till närstående – för att på så vis se hur du kan göra dina relationer mer kärleksfulla. Efter det går vi över i det du önskar framöver. Hur du vill må, vara, känna och leva. Vi gör visualiseringsövningar, mediterar och du får vägledning av mig. Du får göra en visionboard och handlingsplan. Jag ger er en helande reiki upplevelse för att frigöra eventuella blockeringar. Avslutningsvis får du hjälp att lyfta fram dina styrkor, gåvor, förmågor och egenskaper som kan göra dina drömmar verkliga.

De flesta övningar görs i grupp. Det är max 10 deltagare. I grupprocessen lär du dig mycket om dig själv och om andra. Du lär dig mycket genom att få ta del av och dela erfarenheter och upplevelser. Gruppgemenskapen är tillåtande, kärleksfull och respektfull. Samtliga deltagare har tystnadsplikt kring vad andra delar.

Under dagarna kommer du även att ha tid för dig själv för att göra vissa uppgifter. Du kan då sitta i en solstol på terrassen eller vid poolen. Du ska ju få njuta också under tiden. I kursen ingår även självreflektion genom skrivande. På så vis lär du känna dig själv på ett djupare plan.

På eftermiddagar och kvällar är det möjligt att ligga vid poolen, gå ner till stranden eller stan.

 

Om mig som kursledare:

Mitt namn är Helena Omfors. Sen 2008 driver jag Bönnarpsgård kursgård och helhetscenter strax utanför Malmö i mitt företag Lightworker Academy. Jag håller kurser på alla nivåer inom Reiki enligt Usui & Holy Fire Ill, utbildar Life Coaches Holistic, utbildar ledare i Chakraresan och håller kurser i medial utveckling. Jag är Karuna Reiki Master enligt Usui och Holy Fire II, yogalärare, författare, coach sen 2008, andlig vägledare och har en fil.kand i psykologi. Sen 10 år arbetar jag dagligen med människors personliga och andliga utveckling samt med djup läkning. Jag är lärare i själ och hjärta och brinner för att hjälpa människor att hitta hem till sig själv, sina sanna jag och skapa de liv de längtar efter. 

För frågor och anmälan maila helena@lightworkeracademy.org eller ring 0733 97 89 33. Du kan också kontakta mig via kontaktformuläret nedan.

”Du ska ha ett stort tack för det du gör och hur du inspirerar oss att bli. Kursen och resan till Sitges var uppvaknande, inspirerande och samtidigt har du visat mig sättet att komma i kontakt ”with my higher self”. Meditation och yoga varje morgon gav mig styrkan och fokus till att gå in djupt i mig själv och upptäcka vem jag verkligen är.
Tio kvinnor deltog på kursen men du såg var och en med våra styrkor och svagheter. Min smärta i ryggen bekymrade mig i flera år och du hjälpte mig att inse varför och gav mig verktyg att vara smärtfri. Yoga har hjälpt mig otroligt mycket och jag kommer att fortsätta utöva den inte bara för min fysiska hälsa utan även för balans och harmoni i själen.
Gemenskap, kärlek, frihet, harmoni med mycket sol och god mat, trevlig miljö med underbar utsikt över hela Sitges. Underbara kvinnor som delade med sig av sina liv, givande samtal och reflektioner om våra upplevelser och våra liv.
Evigt tacksam är jag för att jag var med på den här resan som bara är början till ett liv med mitt sanna jag. SATNAM. 
Jag vill leva mitt livssyfte, tack för att du lever ditt, underbar inspirerande och kärleksfull kvinna.”

Varma kramar 
Adrijana

Pris: 5900 kr för 7 dagars kurs. Kostnad för boende, mat och resa tillkommer.

Vi samlas 27/4 kl.16 för att börja kursen. Vi slutar den 3/5 med avslutningsmiddag kl.20. Hemresa sker sen den 4/5.

 

Är du redo för en riktig kick-off med dig själv och ditt eget liv?

Varmt välkommen!

Fyll i formuläret nedan för mer information eller anmälan.