Självutvecklingskurs & retreat 15-21/4 2019, Sitges, Spanien

Följ med på en självförverkligande resa med djupgående personlig utveckling, yoga, meditation, andlig vägledning och healing!

Den 15-21 april 2019 har jag bokat Villa Sunlight i vackra Sitges 20 min söder om Barcelona och du är varmt välkommen att följa med. Sitges är en mysig stad intill havet med härlig atmosfär, små gränder och mysiga restauranger.

Vi börjar morgnarna med yoga och meditation. På så vis mjukar vi upp kroppen, stillar sinnet och kommer i kontakt med vårt inre. Sen blir det frukost innan vi börjar med våra övningar i djupgående personlig utveckling och självläkning. På kursen får du lära känna dig själv på ett djupare plan och komma närmare ditt sanna jag – i såväl tanke, känsla som kropp och själ. Jag coachar och vägleder medialt samt delar med mig av mina egna erfarenheter. 

Lunchen äter vi vissa dagar på Villa Sunlight och andra dagar nere i centrum eller vid havet. Efter lunchen fortsätter vi våra övningar, men det finns även tid för tystnad, stillhet, vila och reflektion samt tid för dagboksskrivande. Vi växlar övningar med egentid och rörelse.
På kvällen går det bra att söka upp en mysig restaurang i charmiga Sitges. Om du hellre vill äta egen mat på kvällen, går det bra att tillreda den i det gemensamma köket och sitta på terrassen och äta i kvällssolen. Första kvällen bjuds på välkomstmiddag på Villa Sunlight, liksom sista kvällen. Dessa dagar utgår lunchen.

Kursen lämpar sig väl för dig som tycker att det är spännande med djupgående personlig utveckling, gillar eller är nyfiken på yoga och meditation samt vill stärka dig själv i såväl självkänsla som egenvärde. De helande upplevelserna och övningarna vi gör ger insikter och läkning. Du kommer genom yogan att bli mer avslappnad i både kropp och sinne, mjukare och smidigare i din kropp, komma i bättre kontakt med dig själv på ett djupare plan och känna större acceptans för vem du är. Du kommer också få en större tydlighet i hur du önskar leva ditt liv och få mer styrka och mod att leva så. Vi jobbar med både det som varit, det som är och det som komma ska.

 

Här är en kort beskrivning av vad vi arbetar med under veckan:

Vem är du/din inre kärna och personlighet – ditt sanna jag
Relationen till dig själv
Relationerna till andra
Dina styrkor och utvecklingsområden
Falska föreställningar & nya sanningar
Förlåtelse & försoning av dig själv, dina nära och livet som varit
Projicering, överföring och motöverföring – det undermedvetnas roll i ditt liv och dina relationer
Vision och livsuppgift
Avslappning, meditation & visualiering
Inre guidade resor
Självstärkande övningar/samtal kring självkänsla och självförtroende
Självläkning med reiki Holy Fire II helande upplevelser
Meditativ promenad till stranden
För de som önskar gör vi en utflykt till ett buddhistiskt kloster, ej inkluderat i priset.
Yogan vi utövar är kundaliniyoga och yinyoga. Yogan anpassas till var och ens förutsättningar. Du behöver alltså inte vara en erfaren yogautövare. Det finns yogamattor och filtar att låna.

Pris: 4900 kr för 7 dagars kurs. Kostnad för boende, mat och resa tillkommer. Hör av dig för mer information gällande boende, resa, transfer och pris.

Att gå kursen och att hålla i den i Sitges, Spanien är fantastiskt. Vi är utomhus mesta delen av tiden, med utsikt över havet och staden. Vi får frisk luft och energi från naturen. Att få åka iväg och slippa vardagssysslorna skapar utrymme för att verkligen lära känna sig själv på djupet. Att göra resan i grupp ger en särskild dynamik. I delandet berörs vi alla på ett djupare plan och får av andras erfarenheter och delande egen läkning.

Om mig som kursledare:

Mitt namn är Helena Omfors. Sen 2008 driver jag Bönnarpsgård kursgård och helhetscenter strax utanför Malmö i mitt företag Lightworker Academy. Jag håller kurser på alla nivåer inom Reiki enligt Usui & Holy Fire Il, utbildar Life Coaches Holistic, utbildar ledare i Chakraresan och håller kurser i medial utveckling. Jag är Karuna Reiki Master enligt Usui och Holy Fire II, yogalärare, författare, coach sen 2008, andlig vägledare och har en fil.kand i psykologi. Sen 10 år arbetar jag dagligen med människors personliga och andliga utveckling samt med djup läkning. Jag är lärare i själ och hjärta och brinner för att hjälpa människor att hitta hem till sig själv, sina sanna jag och skapa de liv de längtar efter. 

För frågor och anmälan maila helena@lightworkeracademy.org eller ring 0733 97 89 33. Du kan också kontakta mig via kontaktformuläret nedan.

”Du ska ha ett stort tack för det du gör och hur du inspirerar oss att bli. Kursen och resan till Sitges var uppvaknande, inspirerande och samtidigt har du visat mig sättet att komma i kontakt ”with my higher self”. Meditation och yoga varje morgon gav mig styrkan och fokus till att gå in djupt i mig själv och upptäcka vem jag verkligen är.
Tio kvinnor deltog på kursen men du såg var och en med våra styrkor och svagheter. Min smärta i ryggen bekymrade mig i flera år och du hjälpte mig att inse varför och gav mig verktyg att vara smärtfri. Yoga har hjälpt mig otroligt mycket och jag kommer att fortsätta utöva den inte bara för min fysiska hälsa utan även för balans och harmoni i själen.
Gemenskap, kärlek, frihet, harmoni med mycket sol och god mat, trevlig miljö med underbar utsikt över hela Sitges. Underbara kvinnor som delade med sig av sina liv, givande samtal och reflektioner om våra upplevelser och våra liv.
Evigt tacksam är jag för att jag var med på den här resan som bara är början till ett liv med mitt sanna jag. SATNAM.
Jag vill leva mitt livssyfte, tack för att du lever ditt, underbar inspirerande och kärleksfull kvinna.”

Varma kramar 
Adrijana