KarunaReiki®Holy Fire III

Reiki är en tusentals år gammal healingform som är mycket kraftfull för såväl läkning, lindring, avslappning, stressreduktion som för den personliga och andliga utvecklingen.

Reiki skiljer sig från andra healingmetoder genom att reikiutövaren endast fungerar som en kanal. Jag ger inte av min energi utan låter andligt styrd energi flöda genom mig till dig. Reiki holy fire II kan även skickas direkt från urkällan utan att den går genom mig, men jag behöver vara med för att få det att hända.

Du kan komma för reiki när du har värk, spänningar, smärta, fysiska, emotionella och psykiska obalanser eller har behov av att slappna av, komma i balans, få personlig utveckling eller ha en skön stund för återhämtning.

När du får reiki har du kläderna på och ligger på en massagebänk. Jag håller mina händer i olika positioner på din kropp, till avslappnande bakgrundsmusik. Du kan få reiki som en chakrabalansering eller lokalt på ett ställe där du har värk eller smärta. Fastän reikin själv går dit den mest behövs, kan det kännas varmt och skönt med behandling med mina händer direkt på smärtan.

Eftersom jag är medial, vilket betyder att jag får budskap i form av bilder, ord, känslor och fysiska känningar, kan jag förmedla detta till dig om du vill. Det kan ge dig en djupare förståelse för vad som orsakar dina smärtor, värk, obalanser, sinnesstämning eller känslor. Du kan då också få vägledning i hur du ska göra för att må bättre i kropp, sinne och själ.

Jag har praktiserat reiki sedan 2007 och är Usui Holy Fire ll Reiki Master, vilket innebär att behandlingarna är starkare och att jag håller kurser i reiki. Jag är även KarunaReiki®Master enligt Holy Fire II. Det innebär att reikin jag förmedlar till dig är mer kraftfull och går djupare än vanlig reiki. Under en KarunaReiki session är jag tyst och låter reikin arbeta i tystnad. Det kan också vara så att jag sjunger KarunaReikins symbolers namn för att ge starkare effekt på behandlingen.

Plats för behandling är Bönnarpsgård Kursgård, Bönnarpsvägen 166, 233 92 Svedala.

Det går även att få reiki på distans.

Varmt välkommen!

Om du inte hittar en tid som passar hör av dig till 0733 97 89 33 eller via kontaktformuläret.

%d bloggare gillar detta: