Reiki & Yoga retreat Sitges, Spain

Kom närmare din själ, öppna ditt hjärta för att ta emot mer kärlek och upplev läkning på en djupare nivå för att hitta inre frid och självkärlek. Möt och utbyt reiki med likasinnade. Koppla av och ge dig själv återhämtning i kropp, sinne och själ. 

Vi börjar dagarna med morgon yoga på takterassen med utsikt över havet. Efter en härlig frukost på terassen mediterar vi, jag vägleder gruppen genom helande reikiupplevelser och vi ger samt tar emot reikibehandlingar. Retreatet är för dig som har gått kurs i reiki och vill fördjupa ditt eget helande och ditt reikiutövande samt komma närmare din egen andliga natur.

Vi bor på Villa Sunlight som ligger i vackra Levantina med utsikt över Sitges och havet. Du kan bo i eget rum eller dela rum. I priset för boende ingår frukost och antingen lunch eller middag. Övriga måltider kan tillredas i det gemensamma köket eller ätas på någon av de mysiga restaurangerna i Sitges. På din lediga tid kan du ta ett dopp i poolen, ta en promenad ner till stranden, vila eller besöka den mysiga stadskärnan med kullerstensgränder, butiker och restauranger.

Sitges ligger ca 30 min från Barcelona och flygplatsen. Du kan åka buss från flygplatsen eller boka transfer.

Pris:

Retreat 7 dagar: 4500 SEK

Trebäddsrum: 3995 SEK/7 nätter/person

Dubbelrum:  5100 SEK/7 nätter/person

Enkelrum: 6300 SEK/7 nätter/person

Varmt välkommen! För mer information eller anmälan – kontakta mig i formuläret nedan.