Ny podd! ”Morgonkaffet med Calle & Helena”

Att våga prata öppet och ärligt med din partner – Avsnitt 5 Morgonkaffet med Calle & Helena

Att samtala är viktigt för att vårda och utveckla kärleksrelationen och föra den framåt. Vi pratar om vikten av att våga prata med sin partner – att våga mötas, vara sann och ärlig i samtal. Många håller saker för sig själva. Är det av rädsla för att den andre ska bli arg, skuldbeläggande eller sårad? Eller är det en rädsla för att inte bli lyssnad på? Vi ger också några tips på hur vi kan uttrycka oss och ställa frågor som öppnar upp.
  1. Att våga prata öppet och ärligt med din partner – Avsnitt 5
  2. Avsnitt 4 – Samtal om själen
  3. Avsnitt 3 – Livslärdomar genom Enduro
  4. Avsnitt 2 – Att följa den inre kompassen
  5. Avsnitt 1 – Vem vi är

Varje dag börjar Calle & Helena med morgonkaffe tillsammans i sängen. De pratar om livet, kärleken, relationer, tankar, känslor, andlighet, visioner och drömmar.
Calle Bjerkert är elit enduroföraren som jobbat hårt för att nå sina idrottsliga mål och samtidigt få livspusslet att gå ihop med familj och eget företag inom byggbranschen. Numera är han förbundskapten för svenska enduro landslaget, coach, tränare och healer i egna företaget Bjerca AB.
Helena Omfors är författare, andlig vägledare, coach och healer. Sedan många år utbildar hon i coaching, yoga, personlig utveckling och andlighet i egna företaget Lightworker Academy.
Tillsammans har de nyligen startat Soul light AB där de erbjuder ett holistiskt koncept – för hela människan i hela livet.

%d bloggare gillar detta: