Ny bok! Själslig kärlek

Nu går den snart i tryck – min senaste bok Själslig kärlek!

Omslag Själslig kärlek

Vill du förbeställa boken? Fyll i formuläret nedan. Så här beskriver jag boken:

Från den dag vi föds har vi en längtan efter kärlek. Det är kärlek som ger själen näring. När vi har lyckan att hitta kärleken förändras våra liv för alltid.

När Calle kommer på utbildning hos Helena uppstår en stark och oundviklig dragningskraft. Omvälvande processer sätts igång. För att förstå vad som händer söker Helena hjälp från den andliga dimensionen. Tecknen tyder på att de är tvillingsjälar.

Den själsliga kärlekens kraft är stark – den trollbinder och skapar magi. Men i ljuset av kärleken kommer även de oläkta såren och de djupaste rädslorna fram. Är jag värd att älskas? Förlorar jag mig själv? Är det bara en romantisk dröm eller är det verkligt?

Själslig kärlek är en sann berättelse. Helena Omfors är författare, andlig vägledare och healer. Sedan många år utbildar hon och håller kurser inom personlig utveckling och andlighet – både i Sverige och i Spanien.

Lyssna på när jag läser ur boken:

Boken går att förbeställa genom formuläret nedan. Pris för boken är 199 kr + frakt. När du beställer boken får du en faktura med bankgiro och swishnummer. När boken kommer ut får du ditt exemplar per post. Om du vill ha ett signerat och/eller dedikerat exemplar, skriv det i meddelandet tillsammans med din postadress.

Med ljus och kärlek, Helena

Bilden är skyddad av upphovsrättslagen.
Copyright YourVision Coach Academy AB