Själslig kärlek

Den 12 juni kom min senaste bok Själslig kärlek ut!

Så här säger de första läsarna:

”En underbar bok som ger nya insikter om en ny sorts kärlek, en kärlek utan konkurrens och där båda av hjärtat vill varandras bästa.”
”En mycket vackert skriven bok.”
”Tårarna rinner, det är tårar av glädje, kärlek och jag kan rent fysiskt känna energierna!”
”Du får sluta med att skriva sådana fängslande böcker … får ju inget vettigt gjort.”
”Det är verkligen en viktig bok som du skrivit. En bok att vara stolt över.”
”Magisk”
”Fängslande”

This image has an empty alt attribute; its file name is Själslig-kärlek-omslag-framsidan-nyast.jpg

Vill du beställa boken? Fyll i formuläret nedan. Så här beskriver jag boken:

Själslig kärlek är en sann berättelse om kärlek, andlighet och personlig utveckling.

När Calle kommer på utbildning hos Helena blir mötet starkt. Det sätter igång omvälvande processer. För att förstå vad som händer, söker Helena svar i den andliga dimensionen. Tecknen tyder på att de är tvillingsjälar och har mötts i tidigare liv.

Calle tävlar på elitnivå inom den tuffa motorcykelsporten Enduro, har eget företag inom byggbranschen och lever familjeliv i Småland. Han drömmer om att köra ”Dödsrallyt” Dakar.

Helena är andlig lärare och lever sitt liv med man och barn på en kursgård i Skåne. Hon drömmer om ett liv i Spanien och om att skriva en passionerad kärleksroman.

Den själsliga kärlekens kraft är stark – den trollbinder och skapar magi. Men i ljuset av kärleken kommer även de oläkta såren och de djupt liggande rädslorna fram. Är jag värd att älskas? Förlorar jag mig själv? Är detta verkligt eller är det bara en romantisk fantasi?

Lyssna på när jag läser ur boken:

Boken går att beställa genom formuläret nedan. Pris för boken är 199 kr + frakt (39 kr). När du beställer boken får du en faktura med bankgiro och swishnummer. När boken kommer ut får du ditt exemplar per post. Om du vill ha ett signerat och/eller dedikerat exemplar, skriv det i meddelandet tillsammans med din postadress.

Med ljus och kärlek, Helena

Bilden är skyddad av upphovsrättslagen.
Copyright YourVision Coach Academy AB

%d bloggare gillar detta: