Samtal med andevärlden

Under hösten 2021 kom den nya boken “Samtal med andevärlden – kärlekens budskap” ut.

Boken innehåller kanaliserad visdom och budskap om kärlek, men också om min resa i det mediala. Så här beskriver jag boken.

”Jag vet att ni lever i en utmanande tid nu, men ni har inget annat val än att gå vidare mot hjärtat. Där finns ingen annan väg att gå. Hjärtats väg är vägen för er alla.”

Andevärlden vill visa oss vägen hem till vårt eget hjärta, så att vi kan känna mer kärlek och leva i samklang med varandra, djuren, naturen, jorden och universum. De vill att vi ska leva som vår sanna natur, känna oss burna genom livet och gå själens väg – in i Den Nya Tiden.

Helena Omfors hade arbetat många år som andlig vägledare när något pockade på. Det var som om någon från den andliga dimensionen ville göra sig hörd. Hon blev vägledd till det spiritualistiska mediet Camilla Elfving, för att få hjälp med att bli en kanal för en högre guides visdom. Vid första träningssessionen visar sig Jesus. Han lägger en stor, tung, silvrigt glänsande fisk i hennes händer.

I Samtal med andevärldenkärlekens budskap får du följa Helena på hennes resa i transmediumskapet, möta den andliga dimensionens guider och framför allt ta del av kanaliserad visdom och kärlek.

Förord av Camilla Elfving och Lillemor Groth.

Helena Omfors är andlig lärare, vägledare och författare. Hon har tidigare gett ut böckerna Själens längtan, Själslig kärlek, Hitta din väg och ditt sanna jag, Reiki vägledning och healing samt Coachande föräldraskap.

Beställ boken via vår webbshop eller på Adlibris, Bokus mfl.

Vill du beställa fler böcker för 100 kr/bok?

När Helena insåg att hon inte kände glädje i sitt liv, behövde hon ge sig tid och utrymme för att hitta svaren på frågorna: Vad känner jag? Vem är jag? Hur vill jag leva mitt liv? En ingivelse tog henne till en andlig lärare som vände upp och ner på hennes värld. En spirituell man dök upp. Han ville stödja Helena på hennes resa. Hon fick uppleva nya dimensioner av livet. Det var som om en helt ny värld öppnade sig.

Helena Omfors berättar ärligt och öppet om sitt andliga uppvaknande i Kanada – och om att börja lyssna på och följa sin själs längtan. Det blir en resa genom ljus och mörker, smärta och helande, kris och utveckling, rädsla och kärlek. Resan till själsligt förverkligande. 


Reiki – vägledning och healing är en bok för dig som gått en eller flera kurser i Reiki och vill fördjupa ditt Reikiutövande, men även för dig som är nyfiken på den nya Reikin enligt Usui & Holy Fire II. I boken berättar Helena bland annat om hur man kan:

– Använda Reiki för vägledning och healing – Utveckla sin intuition och sina mediala förmågor med Reiki – Ge andlig vägledning i kombination med Reiki – Använda Reiki i sina yoga – och meditationsklasser – Använda Reiki för att hela chakrasystemet – Kombinera Reiki med traditionell sjukvård – Använda Reiki i vardagslivet

I boken delar Helena med sig av olika tekniker, tankesätt och metoder. Flera av hennes elever berättar om hur det är att gå de nya kurserna enligt Usui & Holy Fire II, samt om sina egna upplevelser av att utöva Reiki. 

Den själsliga kärlekens kraft är stark – den trollbinder och skapar magi. Men i ljuset av kärleken kommer även de oläkta såren och de djupt liggande rädslorna fram. Är jag värd att älskas? Förlorar jag mig själv? Är detta verkligt eller är det bara en romantisk fantasi?

När Calle kommer på utbildning hos Helena blir mötet starkt. Det sätter igång omvälvande processer. För att förstå vad som händer, söker Helena svar i den andliga dimensionen. Tecknen tyder på att de är tvillingsjälar och har mötts i tidigare liv.

En sann berättelse om kärlekens kraft.

Specialerbjudande är 100 kr per bok, när du köper dem tillsammans med Samtal med andevärlden.

Frakt tillkommer.

%d bloggers like this: