Medial vägledning

Få budskap från andevärlden som vägleder dig i din nuvarande livssituation. Det kan handla om relationen till dig själv, din livsväg, livsuppgift, relationen till andra, din hälsa, ekonomi, arbete, boende eller liknande.

Den mediala vägledning jag ger handlar om personlig och andlig utveckling, helande och livsguidning. Jag arbetar inte med spådom och arbetar inte med att bevisa att andevärlden existerar. Min uppgift är att hjälpa människor att hitta sin sanna natur och sanna väg i livet samt att hitta kärleken till sig själva, sina medmänniskor och sina liv – samt få en högre medvetenhet och förståelse för varför det är som det är i vissa relationer och i livet.

När jag vägleder medialt gör jag det genom min själ och mitt hjärta till din själ och ditt hjärta. Budskapen är kärleksfulla och för ditt bästa – fastän de ibland kan verka utmanande. Andevärlden värderar inte vad som är bra och dåligt, rätt och fel. De vägleder dig till ditt högsta bästa och till din sanna natur och livsväg.

Medial vägledning på telefon bokar du via Bokadirekt genom att klicka här. Du kan välja att höra vad jag hör, ser och upplever och få vägledning utifrån det – eller så kan du själv välja frågeställningar som jag vägleder dig vidare i. Pris: 850 kr/timme 450 kr/30 min.

Medial vägledning personligt möte bokar du via Bokadirekt genom att klicka här. Du kan välja att lyssna på vad jag hör, ser och upplever och att efter det välja egna frågeställningar, eller så fokuserar vi endast på de områden du önskar bli vägledd i. Pris: 900 kr/timme. Jag tar emot på Bönnarpsgård kursgård mellan Malmö och Svedala.

 

Om mig Helena Omfors

Mina mediala förmågor har utvecklats under många år, parallellt med min egen andliga och personliga utveckling. Det började med att jag gick till en andlig lärare i Kanada, Bhuvaneswari Devi som öppnade upp mina chakran. Efter ett sex veckors program sa hon att jag var klart seende. Detta förstärktes i mötet med den andliga läraren Mirabai Devi under en Darshan då jag fick ett kundalini awakening. Efter det har jag utbildat mig till och arbetat som coach, massör, reiki master, yogalärare och gått kurser i medial utveckling på bland annat Arthur Findlay College. När jag gick en kurs för Jörgen Gustafsson fick jag även bekräftat att jag är klärsentient, vilket innebär att jag känner människors och andars känslor och fysiska symptom. Mitt hörande, seende och kännande hjälper mig och mina klienter att få en helhetsbild och djupare förståelse för sig själva, sin livssituation, sina relationer, sitt mående och livet. Sen jag blev Karuna Reiki Master har mina kanaler öppnats och renats ytterligare. När jag vägleder är det ofta så att andevärlden hjälper till inte bara med vägledning utan också med helande.

Det mediala har fascinerat mig under många år och jag har själv fått mycket medial och andlig vägledning. Jag anser att andevärlden ger en objektiv och neutral bild, utan dömande och värdering. De ger även en djupare förståelse och bidrar till en högre medvetenhet än vad vi människor förmår.

Varmt välkommen att boka tid, Helena Omfors

 

%d bloggers like this: