Medial vägledning

Få budskap från andevärlden som vägleder dig i din nuvarande livssituation. Det kan handla om relationen till dig själv, din livsväg, livsuppgift, relationen till andra, din hälsa, ekonomi, arbete, boende eller liknande.

Det finns tre olika sätt att få medial vägledning av mig: Kanalisering via mail, medial vägledning på telefon eller medial vägledning vid personligt möte. 

För att få en kanalisering i mail skriver du till mig i nedanstående formulär. Du kan välja att få en kanalisering rent allmänt, eller komma med specifika frågor. Jag skriver då vad som kommer till mig. Betalning görs antingen till bg. 739-6930 eller via swish 1233952462. Om du önskar kvitto så mailar jag dig en faktura. Pris: 300 kr.

Medial vägledning på telefon bokar du via Bokadirekt genom att klicka här. Innan du ringer gör jag en kanalisering som jag läser upp för dig. Efter det kan du själv önska hur du vill att vi går vidare. Jag berättar då vad jag hör, ser och känner (fysiskt och emotionellt). Pris: 850 kr/timme 450 kr/30 min.

Medial vägledning personligt möte bokar du via Bokadirekt genom att klicka här. Innan du kommer gör jag en kanalisering som jag läser upp för dig. Efter det väljer du själv hur du önskar gå vidare. Jag förmedlar vad jag hör, ser och känner (fysiskt och emotionellt). Pris: 900 kr/timme. Jag tar emot på Bönnarpsgård kursgård mellan Malmö och Svedala samt på Torsokliniken i Malmö, Köpenhamnsvägen 13  (I Jagkrafts lokal).

När jag vägleder medialt gör jag det genom min själ och mitt hjärta till din själ och ditt hjärta. Budskapen är kärleksfulla och för ditt bästa – fastän de ibland kan verka utmanande. Andevärlden värderar inte vad som är bra och dåligt, rätt och fel. De vägleder dig till ditt högsta bästa och till din sanna natur och livsväg.

Om mig Helena Omfors

Mina mediala förmågor har utvecklats under många år, parallellt med min egen andliga och personliga utveckling. Det började med att jag gick till en andlig lärare i Kanada, Bhuvaneswari Devi som öppnade upp mina chakran. Efter en sex veckors kurs sa hon att jag var klart seende. Detta förstärktes i mötet med den andliga läraren Mirabai Devi under en Darshan då jag fick ett kundalini awakening. Efter det har jag utbildat mig till och arbetat som coach, massör, reiki master, yogalärare och gått kurser i medial utveckling på bland annat Arthur Findlay College. När jag gick en kurs för Jörgen Gustafsson fick jag även bekräftat att jag är klärsentient, vilket innebär att jag känner människors och andars känslor och fysiska symptom. Mitt hörande, seende och kännande hjälper mig och mina klienter att få en helhetsbild och djupare förståelse.

Det mediala har fascinerat mig under många år och jag har själv fått mycket medial och andlig vägledning. Jag anser att andevärlden ger en objektiv och neutral bild, utan dömande och värdering. De ger även en djupare förståelse och bidrar till en högre medvetenhet än vad vi människor förmår.

Varmt välkommen att boka tid, Helena Omfors