Medial utvecklingskurs, 22-23/8

Varmt välkommen på en två dagars kurs där du får öppna upp, utveckla, träna och få större tillit till dina mediala förmågor.

Jag berättar om de mediala sinnena och olika mediala förmågor. Jag delar med mig av mina kunskaper och erfarenheter samt stärker din tillit till dina förmågor.

Vi öppnar upp våra mediala sinnen med chakra meditation och gör övningar i par och i grupp. I kursen ingår mycket praktisk träning som ger trygghet och tillit men också lär dig att förstå hur just du fungerar medialt.

Om mig: Jag heter Helena Omfors. Mina mediala förmågor har utvecklats successivt under 14 år parallellt med min personliga och andliga utveckling. Jag fick 2005 hjälp av en andlig lärare att öppna upp mina chakran. Med hjälp av kundaliniyoga och reiki har jag sen fortsatt att utveckla och balansera mina chakran kontinuerligt. I några omgångar har jag även gått kurser i medial utveckling/mediumskap vid bland annat Arthur Findley College i England.

Sen 2008 har jag arbetat som coach, yogalärare och healer. Min intuition har stärkts i mötet med mig själv och med mina kunder. De mediala förmågorna använder jag både i mitt arbete som kursledare, healer, coach och som andlig/medial vägledare.

Jag ser det inte som att jag spår och söker bevis utan mer att jag vill bidra till människors högre medvetenhet om sig själva, sin sanna andliga natur, sina relationer, sitt mående och sin andliga väg i livet. Ofta när jag vägleder assisterar jag andevärlden i deras arbete med människors läkning – både fysiskt, emotionellt, mentalt och andligt.

Plats: Bönnarpsgård kursgård, på landet strax utanför Malmö

Pris: 2500 kr inkl. vegetarisk lunch, frukt, te och kaffe

Tid: 22-23/8 kl.9-16

För långväga gäster finns möjlighet för övernattning 600 kr/natt inkl. middag och frukost. Om du har svårt med transporten kan hämtning ordnas vid Oxie station eller Sturup.

Är du intresserad? Alla är välkomna både nybörjare och erfarna. Att träna på det mediala kan man göra hur mycket som helst. Vi lär oss hela tiden mer om hur vi själva fungerar, hur andevärlden kommunicerar med oss och blir allt bättre på att förmedla de budskap vi får. Dessutom kan vi träna upp våra sinnen så att bilderna, orden och känslorna samverkar för en bättre helhetsbild.

Fyll i formuläret och skicka till mig för antingen frågor eller anmälan. Skriv vad det gäller och var noga med att få rätt mailadress så att jag kan svara dig. Varmt välkommen!