Medial utvecklingskurs, 11-12/12

Vill du utforska och utveckla dina mediala förmågor?

Den 11-12/12 har jag medial utvecklingskurs i lokalen i Eksjö. Jag ger tips, konkreta verktyg, delar mina erfarenheter och kunskaper för att du ska kunna komma i kontakt med och utveckla dina mediala förmågor.

Vi gör meditationsövningar och kanaliserade övningar för att öppna upp, träna och utveckla de olika mediala sinnena (klärvoajans, klärsentiens och kläraudiens). Du får både prova på att ge och få vägledning i par.

Under kursen fokuserar vi främst på andlig vägledning med hjälp av de högre dimensionernas guider och soul-to-soul readings. Vi arbetar inte med avlidna anhöriga, såvida de inte själva kommer in. Då hjälper jag till.

Jag som håller kursen har arbetat med medial och andlig vägledning under många år. Jag har hållit i ett flertal kurser i medial- och andlig vägledning samt healing. Mina mediala förmågor utvecklades genom mitt arbete med min egen personliga och andliga utveckling, samt genom reiki, yoga, meditation och öppnandet av mina chakran. Jag har även gått kurser i mediumskap vid Arthur Findlay College och hos andra kända medium. Utöver det är jag tränad i transmediumskap och har kanaliserat boken ”Samtal med andevärlden – kärlekens budskap”. Jag har även skrivit böckerna ”Själens längtan”, ”Själslig kärlek”, ”Hitta din väg och ditt sanna jag”, ”Coachande föräldraskap”, ”Reiki vägledning & healing” samt ”Chakraboken”. Jag är både klärsentient, klärvoajant, kläraudient och har psykiska förmågor. Arbetar med soul-to-soul readings, kanalisering, transmediumskap och andlig vägledning.

Kursinformation

Datum är 11-12 december 2021

Tid kl.9-16

Pris: 2900 kr/person

Te, kaffe och frukt ingår. Lunch går att äta på någon av de mysiga restaurangerna eller kaféerna i Eksjö. Lokalen ligger på Jungfrugatan 8b, med 5 minuters promenadavstånd till stationen, hotell och gågatan. Det går att övernatta på Stadshotellet, Vaxblekaregården, Eksjö camping eller något av vandrarhemmen.

För anmälan fyll gärna i formuläret nedan.

Varma hälsningar, Helena Omfors

%d bloggare gillar detta: