Medial utvecklingkurs 6-7/12

Vill du utforska, utveckla och träna dina mediala och intuitiva förmågor? Varmt välkommen på medial utvecklingskurs på Bönnarpsgård kursgård den 6-7/12.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet, men det är bra om du har mediterat och har kontakt med din intuition. Om du redan har tidigare erfarenheter av det mediala, kan du träna upp och förfina dina förmågor och dina olika mediala sinnen på kursen (ditt mediala seende, hörande, kännande och även lukt och smak).

I kursen ingår följande:

  • Genomgång av de olika mediala förmågorna, hur vi kan använda dem och träna dem.
  • Chakrameditation för att öppna upp vår kanal till andevärlden och stimulera våra inre sinnen.
  • Praktisk träning av intuition och medialitet i grupp med hjälp av bilder och tygband (psykometri).
  • Kanalisering av budskap från andevärlden i skrift – genomgång och träning.
  • Genomgång av hur vi använder oss av kommunikatörer från andevärlden.
  • Praktisk träning i medial vägledning.
  • Prova på att avläsa ett föremål och berätta om dess historia eller ägare.

Vi gör övningar i såväl grupp som i par. Jag ser till att skapa en trygg gemenskap för att alla ska våga prova. Det handlar inte om prestation, det handlar om nyfikenhet och vilja att utforska och lära. Det är spännande, roligt och utvecklande att arbeta medialt.

Kurstider: 6-7/12 kl.9-16.

Pris: 2500 kr/person. Lunch, frukt och dryck ingår.

Varmt välkommen!
Anmälan gör du genom kontaktformuläret nedan eller via helena@lightworkeracademy.org

Jag som håller i kursen arbetar dagligen med andlig/medial vägledning både vid personliga möten, per telefon och via mail. Jag har gått kurser i medial utveckling på Arthur Findlay College, för Jörgen Gustavsson och Marianne Malmström. Utöver det arbetar jag som coach där jag använder mig mycket av mina förmågor, liksom i reikin.  Mina förmågor har utvecklats parallellt med min personliga och andliga utveckling sen 2005, mycket tack vare det arbete jag har gjort med mina chakran genom yoga och meditation.

Jag har gett ut böckerna ”Reiki – vägledning och healing” ”Själens längtan”, ”Hitta din väg och ditt sanna jag” och ”Familjelycka med coachande föräldraskap. Jag har en fil.kand i psykologi, är professionell certifierad coach, Karuna Reiki Master och yogalärare. Min andliga natur är vägledare, healer, inspiratör och lärare.