Medial träning Reikiutövare, kurs 14-15/2

För dig som har gått kurs i Reiki och även har vissa mediala förmågor – nu har du möjligheten att fördjupa och utveckla dina healingförmågor.

Vi tränar de mediala sinnena klart kännande, klart hörande och klart seende i kombination med Reikihealing. Vi lyssnar på både klientens kropp och själ samt på den andliga vägledning vi får med hjälp av Reikin. På så vis skapar vi medvetenhet hos klienten om vad orsaken är till deras obalanser, blockeringar, värk, smärta och spänningar. Vi kan även vägleda dem på deras livsväg under tiden vi behandlar med Reiki.

Kursen innehåller framförallt praktisk träning i form av Reikibehandlingar i kombination med andlig vägledning. Det finns även utrymme för samtal och frågor. Eftersom ni utbyter behandlingar med varandra får du även Reiki och vägledning själv.

Datum: 14-15/2 2019

Tid: 9-16

Plats: Bönnarpsgård kursgård (strax utanför Malmö)

Pris: 2500 kr inkl. lunch, te, kaffe och frukt

Om mig som kursledare:

Jag heter Helena Omfors. Sen 2007 utövar jag Reiki och är utbildad samt praktiserande Karuna Reiki Master enligt Usui & Holy Fire II. Jag har även gett ut boken ”Reiki – vägledning och healing”. När jag arbetar med Reiki hör, ser, känner och upplever jag mycket som jag använder som vägledande för mina klienter. Man kan kalla det medial eller andlig vägledning. Det har varit en mycket givande utveckling för mig att kombinera det mediala med Reikin samt gett mina klienter en holistisk upplevelse av behandlingarna. Utöver detta arbetar jag som andlig vägledare/lärare, håller regelbundet kurser i Reiki, medial utveckling, chakraresan, life coach holistic utbildning och självutvecklingskurser – både i Sverige och i Spanien.

Vill du anmäla dig till kursen eller har du frågor? Skriv i kontaktformuläret nedan eller maila helena@lightworkeracademy.org