Massage

Massage – för välmående, förebyggande och behandling

Adam Schönning erbjuder massage i vår lokal i centrala Eksjö. Han är utbildad i svensk klassisk massage vid Stockholm Massage Academy. Det är en skön, välgörande, balanserande och mjukgörande helkroppsmassage – som ändå går på djupet.

Massage har många positiva effekter. Vi slappnar av och blir gladare och piggare. Massage sänker blodtrycket, sänker kroppens nivåer av stresshormoner och ökar blodcirkulationen. De positiva resultaten av massage är många: bättre sömn, förbättrad kroppshållning, minskad muskelspänning och minskad risk för skador vid träning – för att nämna några. Att få massage är en klok investering för ett bättre välbefinnande.

En del tar en massage då och då för att det är skönt, men regelbunden massage har många fördelar. Många studier visar att regelbunden massage motverkar stress och ångest. När vi låter kroppen gå ner i varv ger vi den även möjlighet till återhämtning och att läka – med regelbunden massage kan du öka ditt välmående.

Adam är väldigt intresserad av hälsa och träning, spelar i Eksjös herrlag i fotboll, tränar regelbundet på gym och går Naturvetenskapliga programmet med inriktning idrott och hälsa på Eksjö gymnasium.

Boka tid här

%d bloggers like this: