Kropp, sinne & själ i balans – retreat 7-12/4 i Spanien – INSTÄLLT!

En riktig kick-on i ditt eget liv!

Kropp, sinne och själ i balans
Retreat i Spanien 7-12/4 med Calle Bjerkert & Helena Omfors

  • Yoga, meditation & avslappning med Helena
  • Långpromenader vid Medelhavet
  • Löprundor med Calle
  • Hiking
  • Mountain Biking med Calle (för dig som vill)
  • Näringsrik mat
  • Föreläsningar/workshops
  • Tid för återhämtning & reflektion
  • Coaching i grupp
  • Boka extra: Massage, Reiki, Coaching, PT individuellt

Calle & Helena Sportiga skogsstig

Vi anpassar programmet utifrån dina förutsättningar och mål

Innan vi ses får du frågor att besvara om ditt mående, dina fysiska förutsättningar och önskemål. Vi sätter ihop ett program där vi utgår ifrån gruppens/deltagarnas förutsättningar och önskemål. Du får själv välja vilka aktiviteter som passar dig!

Calle som är en äventyrlig elitidrottare leder de som önskar mer fysiskt utmanande aktiviteter som löprundor, hiking och mountain biking.

Helena leder yoga, meditation och lugnare fysiska aktiviteter. Yogan är dock möjlig att göra för alla. Helena utgår från var och ens fysiska förutsättningar.

Vi coachar individuellt i grupp vad gäller var och ens mål gällande mående och uppmuntrar till att göra en hållbar handlingsplan för din fortsatta resa till välmående på egen hand.

Du får yogapass, träningspass och recept på näringsrik mat med dig hem.

I helgrupp håller vi inspirerande föreläsningar/workshops inom området ”kropp, sinne och själ i balans”.

Du behöver inte vara i god form när du kommer, men du behöver kunna gå i trappor.

Utöver detta erbjuds individuell coaching, massage och reikihealing för de som önskar – allt för att du ska må så bra som möjligt både under och efter resan.

Kom med din partner, en vän eller familjen. Ungdomar är också välkomna!

Helena Omfors har under 2008-2019 drivit kursgården och helhetscentrat Bönnarpsgård. Hon har utövat yoga sen 2005 och undervisat sen 2008. Hon är holistisk livscoach, yogalärare, massör och Karuna Reiki master med många års erfarenhet av att undervisa i dans och aerobics. Helena inspirerar människor att leva och må gott i kropp, sinne och själ och skapar lugn med sin närvaro. Hon håller regelbundet kurser både i Sverige och i Spanien inom självutveckling, Reiki, coaching och yoga.

Calle Bjerkert är elitidrottare, personlig tränare, holistisk livscoach och Reiki master. Sen 20 år tränar han ungdomar och vuxna samt tävlar internationellt i enduro och rally. Calle har också tränat ungdomar i Mountain Biking. Han föreläser om att få livspusslet att gå ihop med barn, arbete och elitsatsning inom idrott. Calle har en positiv energi som inspirerar, får igång människor och gör det lätt att röra på sig. Läs gärna mer om Calle på www.bjerca.com

Plats: Villa Sunlight, Sitges, Spanien 20 minuter söder om Barcelona. En mysig liten stad vid Medelhavet med både berg och sandstränder.

Pris: 4900 kr/person

Kostnad för boende och resa tillkommer, liksom hyra av mountain bike.

Boende 7 nätter i delat dubbelrum 496 Euro/person inkl.frukost och lunch eller middag.

Vi börjar kl.8 den 7/4 lämpligt är att anlända 6/4 på eftermiddagen. Vi avslutar med gemensam middag kl.20 den 12/4. Avresa 13/4 på morgonen.

Flyg bokas billigast via www.reseguiden.se

Vi flyger till Barcelona och kan sedan boka transfer till Villa Sunlight. Innan du bokar flygbiljett hör av dig till oss så samordnar vi resa och transfer.

För frågor eller anmälan hör av dig till: calle@bjerca.com eller helena@ligthworkeracademy.org

Du kan också fylla i formuläret nedan så svarar vi dig och håller dig uppdaterad!

Varmt välkommen!

Calle & Helena

 

 

Foto: Linnea Schönning