Kropp, sinne & själ i balans – retreat 6-14/4 i Spanien

En riktig kick-on i ditt eget liv!

Kropp, sinne och själ i balans
Retreat i Spanien 6-14/4 med Calle Bjerkert & Helena Omfors

  • Yoga, meditation & avslappning
  • Långpromenader vid Medelhavet
  • Löprundor
  • Hiking
  • Mountain Biking för dig som vill
  • Näringsrik mat
  • Massage & Healing
  • Individuell coaching
  • Tid för återhämtning & reflektion

Calle & Helena Sportiga skogsstig

Vi anpassar programmet utifrån dina förutsättningar och mål

Innan vi ses får du frågor att besvara om ditt mående, dina fysiska förutsättningar och önskemål. Vi sätter ihop ett program där vi utgår från gruppens förutsättningar. Calle som är äventyrlig och i god fysisk kondition leder de som önskar lite mer fysiskt utmanande aktiviteter. Helena leder yoga, meditation och lugnare fysiska aktiviteter. Yogan är möjlig att göra för alla. Helena utgår från var och ens fysiska förutsättningar.

Utöver detta erbjuds individuell coaching, massage och reikihealing för de som önskar – allt för att du ska må så bra som möjligt både under och efter resan. Vi coachar även i grupp vad gäller dina mål för ditt mående och uppmuntrar till att göra en hållbar handlingsplan för din fortsatta resa till välmående på egen hand. Du får med dig yogapass, träningspass och recept på näringsrik mat. I helgrupp håller vi i inspirerande föreläsningar/workshops inom området ”kropp, sinne och själ i balans”. Du behöver inte vara i god form när du kommer, men du behöver kunna gå i trappor.

Kom med din partner, en vän eller familjen. Ungdomar är också välkomna!

Helena Omfors har sen 2008 drivit kursgården och helhetscentrat Bönnarpsgård. Hon har utövat yoga sen 2005 och undervisat sen 2008. Hon är livscoach, yogalärare, massör och karuna reiki master med ett förflutet som danslärare och aerobicinstruktör. Helena inspirerar människor att leva och må som de önskar och skapar lugn med sin närvaro. Hon håller regelbundet kurser både i Sverige och i Spanien inom självutveckling, Reiki, coaching och yoga.

Calle Bjerkert är elitidrottare, personlig tränare, livscoach och reiki master. Sen 20 år tränar han ungdomar och vuxna samt tävlar internationellt i enduro och rally. Calle har också tränat ungdomar i Mountain Biking. Han föreläser om att få livspusslet att gå ihop med familj, arbete och elitsatsning inom idrott. Calle har en positiv energi som inspirerar, får igång människor och gör det lätt att röra på sig. Läs gärna mer om Calle på www.bjerca.com

Plats: Sitges, Spanien 20 minuter söder om Barcelona. En mysig liten stad vid Medelhavet med både berg och sandstränder.

Mer info kommer inom kort. Hör av dig om du är intresserad till calle@bjerca.com eller helena@ligthworkeracademy.org

Du kan också fylla i formuläret nedan så svarar vi dig och håller dig uppdaterad!

Varmt välkommen!

Calle & Helena

Bilden kan innehålla: Helena Omfors och Calle Bjerkert, personer som ler, personer som står, skor, himmel och utomhus

 

 

Foto: Linnea Schönning