Kanalisering 6 november 2023

Så, då börjar vi. Här kan jag känna mig fri att kanalisera och dela det jag får. Här kommer första helt ocensurerad.

Ljusets Herre: Vi vill börja med att tacka dig Helena för att du vill göra det här. Vi vill så gärna vara en del av den här förändringen på jorden. Vi vill att ni ska veta att vi alltid är med er – no matter what. Det är vår uppgift att se till att allt går till på det sätt som ni och vi önskar.

Vi är en familj – en jättestor familj – men ändå är vi en och samma. Vi är ihop. Vi kan inte vara något annat. Ty i en ande vi lever allesamman. En ande. Hör du Helena. Vi lever i en ande. En och samma ande. Bråkar vi så bråkar vi med oss själva. Men om vi finner inre ro med varandra, finner vi också ro med oss själva. Vi hänger ihop. Vi är alla ett och samma. Låt oss börja där. Vi är ett och samma. Det är svårt att förstå det när man lever i en fysisk kropp. Men kroppen är ju också ett och samma med Moder Jord. Anden är fadern. Jorden är modern. Vi är alla ett och samma. All materia är en och samma. All ande är en och samma. Livet är stort, jättestort. Men vi är ändå en och samma. Vi har alla en del i denna enhet. Vi är alla unika i denna enhet. Vi har alla en funktion i den stora helheten. Det är den funktionen vi behöver finna ut. Det är den vi ska leva efter – i den stora enheten – helheten. Droppen i havet och havet på samma gång Helena. Du vet, det har vi ju pratat om tidigare. Att vi är både droppen och havet, havet och droppen. En och samma ande, men ändå en ande i det stora hela. Vi är alla unika men ändå väldigt lika, då vi är en och samma familj kan vi kalla det.

Så vem är du, ja, just du, som läser detta nu. Vem är du i det stora hela? Vem vill du vara i den stora enheten? Vem är du i din själ? Ja, just det, själ. Själ är din del av den stora anden, som tillhör den stora världsanden. Din själ är ingenting annat än en del av den stora anden. Själen får plats i en fysisk kropp på jorden. Av jord är din kropp kommen och till jord skall den åter varda. Anden däremot är ditt liv. Ditt liv i den stora anden. Utan anden blir det inget liv. Då blir det bara materia. Materia är inte levande – lev ande. Det är livet i anden som gör materian levande. Ni är jord och ni är ande. Anden är energin som möter materian, så att ni kan leva som människor på jorden.

Ni glömmer så lätt vem ni är när ni kommer in i en fysisk kropp. Ni glömmer så lätt varför ni kom dit. Kom ihåg kära barn, kom ihåg vem ni är. Ni är andar i en fysisk kropp. Ni är Guds ljus i en fysisk kropp. Glöm inte ljuset inom er, utanför er och ovanför er. Ni kommer från ljuset. Ljuset är anden och anden är ljuset.

Ni vill gärna vara människor när ni är på jorden och det ska ni vara. Ni ska få en mänsklig upplevelse på jorden. Men anden behöver ni komma ihåg. Andliga väsen. Ni är andliga väsen. Ingenting annat än andliga väsen och en själ i en kropp – som har en mänsklig upplevelse. Amen och tack.

Lämna ett svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d