Healingmassage

Unna dig en skön, läkande och djupgående behandling för kropp, sinne och själ. Massage, healing och mediala budskap i en härlig kombination.

Vid intuitiv healingmassage ger jag djupgående massage i kombination med energibehandling (reiki). Massagen frigör spänningarna och energin påskyndar läkningsprocessen.

Din kropp talar till mig

När jag behandlar får jag budskap i form av bilder, ord och hela meningar. Dessa förmedlar jag till dig för att skapa medvetenhet. Jag kan också känna dina smärtor och känslor i min egen kropp. Det hjälper mig att hitta dina smärtor och att hjälpa dig att frigöra dem och läka dem. Din kropp talar till mig för att berätta vad som är orsaken till dina spänningar och din värk. Den hjälper mig att hjälpa dig.

Många fysiska smärtor och spänningar har enligt mig en underliggande orsak. Det kan vara så att orsaken handlar om ditt sätt att förhålla dig till dig själv, till andra eller till livet. Ibland handlar smärtorna om hur andra förhåller sig till dig.

De till synes fysiska smärtorna kan också bero på tidigare livserfarenheter som gör sig påminda. Din kropp ger dig smärtan för att du ska ta reda på orsaken och få möjligheten att frigöra den eller läka den.

Du har rätt att leva i en smärtfri kropp. Du har rätt till din egen energi och kraft. Du har rätt att leva livet såsom känns rätt för dig i själ och hjärta – utan att låta dig hindras av tidigare erfarenheter, präglingar, föreställningar eller andra människor.

En behandling bör vara på minst en timme, men den kan med fördel pågå i 1.5 till 2 timmar.

Pris för 1 timme är 700 kr. Pris för 1,5 timme 1000 kr. Pris för 2 timmar 1250 kr.

Om mig

Jag som ger healingmassage heter Helena Omfors. Behandlingen har utvecklats under många år. Det började med att jag gav massage med heta stenar. När jag masserade såg och hörde jag saker som jag förmedlade till mina kunder. Det hjälpte dem att komma i kontakt med känslan som låg bakom den fysiska spänningen. När jag masserat gav jag reiki. Det gjorde att jag kom djupare och samtidigt lindrade smärtan. Efterhand har jag valt att ta bort stenarna för att komma i bättre kontakt med mina kunders fysiska kropp och lättare känna var på kroppen det finns obalanser och blockeringar. Det mediala har utvecklats och förfinats i mitt arbete med klienter. Jag har också gått flertalet kurser i medial utveckling. Jag är även reiki master enligt Usui Holy Fire II.

Jag tar emot på Bönnarpsgård kursgård  mellan Oxie och Svedala och i Malmö på Köpenhamnsvägen 13.  Varmt välkommen att boka tid. Om du inte hittar någon tid som passar hör av dig till mig på 0733 97 89 33 eller via kontaktformuläret nedan.