Healing

Healing handlar om läkning och helande – att läka gamla sår och att bli hel i sin kropp, sitt sinne, sin själ och sin ande.

Jag inleder med att samtala för att höra hur du mår och vad du är i behov av. Jag använder även min intuition och mina mediala förmågor. Det betyder att jag om jag lyssnar hör och ser vad du bär på och behöver – både mentalt, emotionellt, fysiskt och själsligt. Jag får bilder, ord, fysiska känningar och emotioner från dig som ger mig information. Din kropp talar till mig. Detta förmedlar jag till dig om du vill. Då kommer vi snabbare till kärnan med ditt problem och kan lättare hitta en väg till ett bättre mående. När vi identifierat problemet och orsaken ger jag dig behandling.

Mitt främsta verktyg är reikin, men det kan också vara så att du behöver massage. Vi samtalar om detta så att du får vara med och välja tillvägagångssätt. Reiki är japansk energimedicin som är välbeprövat. Reiki kan ge djup avslappning, minska stress, ge insikter, inre balans och bidra till din egen läkning. När jag ger reiki ligger du ner, har kläderna på och jag lägger händerna lätt mot din kropp. Du känner värme och energi, men du kan också uppleva andra saker, få bilder, känslor eller bara välbehag och lugn.

Eftersom jag även är medial, kan jag kombinera reikin med det mediala. På så vis får du en djupare förståelse för dig själv, för din relation till dig själv, relationer till andra, dina tankar, känslor, åkommor och blockeringar. Min tro och övertygelse är att det finns en orsak till allt lidande. Genom att vi hittar orsaken kan vi också frigöra symptomet. Ibland går det snabbt och lätt. Ibland tar det längre tid. Vissa orsaker har skapat beteendemönster och tankemönster som rotat sig djupt. Då kan det behövas flera sessioner och tid att träna in ett nytt sätt att se på och göra saker. Du väljer dock alltid själv hur många gånger du vill gå.

Jag är utbildad Karuna Reiki Master enligt Holy Fire II. Karuna reikin går djupare och kan bidra till läkning av trauman, sexuella övergrepp, misshandel, medberoende samt förstärka och manifestera drömmar och visioner. Karuna kan också bidra till inre frid och lugn. När jag behandlar enligt Karuna reiki är jag tyst och låter Karuna reiki att kanaliseras till dig. Ibland använder jag även Karuna chanting. Då sjunger jag Karuna reikins symbolnamn som skapar läkning i dig.

Under åren som jag har arbetat med samtal, reiki, massage och det mediala i kombination har jag fått en hel del erfarenhet. Mina kunder har berättat att de har blivit av med värk, smärtor, migrän, oro, sömnsvårigheter, ja även problem med sköldkörteln, fibromyalgi, astma och tarmsjukdomar. Det finns ändå inte några garantier eftersom det också handlar om vad du gör med det. Vissa tar till sig det jag förmedlar, gör förändringar och ser resultat. Andra gör inte jobbet själva utan förlitar sig på att allt ska hända under behandlingen. Det senare är inte lika effektivt.

När vi sätter igång en process av läkning kan det ha konsekvenser. Saker kommer till ytan och du kan känna sorg, vrede, irritation eller till och med känna att du mår sämre efter behandlingen. Det är dock tillfälligt och en del av läkningsprocessen. Du kan behöva göra förändringar i ditt sätt att vara och leva. Så är det med healing. För att öppna upp för något nytt och bättre, behöver vi släppa ut det gamla. Det kan kännas jobbigt, men låt inte det skrämma dig från att läkas. Ibland går det snabbare och ibland tar det längre tid. Ibland kan det kännas lätt, skönt och energifyllt efteråt och fritt från konsekvenser. Oavsett så leder det alltid till något bättre.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta mig via kontaktformuläret eller ringa mig på 0733 97 89 33.

Varmt välkommen!

Jag tar emot på Bönnarpsgård kursgård mellan Oxie och Svedala. Klicka på knappen för att boka tid. Om du inte hittar någon tid som passar kan du ringa mig eller kontakta mig via kontaktformuläret nedan.

 

%d bloggers like this: