Reiki

Har du ont i din fysiska kropp i form av smärta, värk eller spänning? Är du stressad, orolig eller rädd? Har du sömnsvårigheter eller har svårt att slappna av? Eller känner du att du står stilla i din utveckling eller sitter fast i en livssituation?

Då kan Reiki eller Reiki i kombination med andlig vägledning vara något för dig!

En Reikibehandling sker vid ett personligt möte, men Reiki kan även skickas på distans eller kombineras med coaching/andlig/medial vägledning på telefon.

Ibland vet vi orsaken till smärtan, obalansen eller blockeringen, men ibland saknar vi förståelse. Orsaken kan vara emotionell, mental, fysisk, energimässig eller själslig. Det kan vara så att vi behöver få förståelse för orsaken för att kunna bli fria från symptomen. Vi kanske behöver ändra vårt förhållningssätt till oss själva, till någon annan eller till en situation. Eller så behöver vi bryta ohälsosamma vanor kopplade till arbete, kost, rörelse eller annat. Vissa gånger behöver vi bara få hjälp att slappna av så att kroppen får en chans att läka sig själv.

Reiki är japansk energimedicin för djup avslappning, stressreducering och lindring. Reiki Holy Fire® III är en ren, kraftfull och skonsam energi som frigör blockeringar och obalanser. Karuna Reiki® läker djupt och även långt tillbaka i tiden – Karuna Reiki® kan hela medberoende, beroenden, trauman, ohälsosamma vanor mm.

Om Reikiutövaren är intuitiv och/eller medial, kan dessa förmågor ge vägledning till Reikiutövaren under behandlingen. Dels i sättet att behandla, men också för att få information om vad obalanser, smärtor och blockeringar beror på. Du väljer själv om du vill ta del av den informationen eller om du vill ha behandling i tystnad.

Under en session kan du uppleva ett skönt inre lugn, du kan bli väldigt djupt avslappnad eller somna. Men du kan även känna att du kommer i kontakt med dina känslor eller få inre bilder och budskap. Varje session är unik och särskilt utformad för just dina behov.

Reikihealing har inga negativa biverkningar (förutom att klienten kommer i kontakt med sina känslor) och går att kombinera med de flesta behandlingsformer.

Är du intresserad av att komma för en behandling? Sök på sidan Reikiutövare. Där kan du se vem som tar emot på vilken ort. Eller vill du prova/boka healing och andlig vägledning på telefon? Kontakta mig, Helena Omfors via formuläret nedan eller boka andlig/medial vägledning på telefon med mig på www.bokadirekt.se

Reiki membership logo

Helena berättar om Reiki

Varmt välkommen!

%d bloggare gillar detta: