Reiki

Har du ont i din fysiska kropp i form av smärta, värk eller spänning? Är du stressad, orolig eller rädd? Har du sömnsvårigheter eller har svårt att slappna av? Eller känner du att du står stilla i din utveckling eller sitter fast i en livssituation?

Varmt välkommen för Reiki eller Reiki i kombination med andlig vägledning! Du kan boka tid med Helena Omfors, Karuna Reiki Master (Usui & Holy Fire II) eller söka en Reikutövare nära dig i listan under fliken Reikiutövare.

Om Helena Omfors behandlingar 

Ibland vet vi orsaken till smärtan, obalansen eller blockeringen, men ibland saknar vi förståelse. Orsaken kan vara emotionell, mental, fysisk, energimässig eller själslig. Det kan vara så att vi behöver få förståelse för orsaken för att kunna bli fria från symptomen. Vi kanske behöver ändra vårt förhållningssätt till oss själva, till någon annan eller till en situation. Eller så behöver vi bryta ohälsosamma vanor kopplade till arbete, kost, rörelse eller annat. Vissa gånger behöver vi bara få hjälp att slappna av så att kroppen får en chans att läka sig själv.

När du kommer för Reiki kan du själv välja vad du önskar – djup avslappning eller Reiki i kombination med medial vägledning. Du kan välja om du vill ha Reiki på ett särskilt ställe eller om du vill att jag låter intuitionen styra.

Reiki är japansk energimedicin för djup avslappning, stressreducering och lindring. Jag har utövat Reiki sen 2007 och har gått alla kurser samt undervisat i alla kurser – Reiki I, Reiki II, Reiki ART, Reiki Master och Karuna Reiki Master enligt Usui & Holy Fire ll.

Reiki Holy Fire ll är en ren, kraftfull men skonsam energi som frigör blockeringar och obalanser. Karuna Reiki läker djupt och även långt tillbaka i tiden – Karuna Reiki kan hela medberoenden, beroenden, trauman, ohälsosamma vanor mm.

Eftersom jag även är medial, alltså ser, hör och känner klart – använder jag dessa förmågor – dels för att bli vägledd till bästa sättet att behandla, men också för att få information om vad obalanser, smärtor och blockeringar beror på. Du väljer själv om du vill ta del av den information jag får eller om du vill att jag behandlar i tystnad.

Under en session kan du uppleva ett skönt inre lugn, du kan bli väldigt djupt avslappnad eller somna. Men du kan även känna att du kommer i kontakt med dina känslor eller få inre bilder och budskap. Varje session är unik och särskilt utformad för just dina behov.

Reikihealing har inga negativa biverkningar och går att kombinera med de flesta behandlingsformer.

Är du intresserad av att komma för en behandling? Eller vill du prova healing på telefon? Kontakta mig via formuläret nedan eller gå till www.bokadirekt.se 

Du kan även söka upp en Reikihealer nära dig. Läs mer under Reikiutövare.

Healing kan ges personligen på Bönnarpsgård kursgård men även i viss mån på telefon eller i samband med kurser i Spanien.

Helena berättar om Reiki

Varmt välkommen!