Kurs i andlig vägledning & healing 30-31/10, Eksjö & Online

Varmt välkommen på kurs i andlig vägledning & healing i Eksjö och online.

På kursen får du vidareutveckla dina förmågor i andlig vägledning och även lära dig/träna på andlig healing. Jag låter mig bli vägledd i min undervisning, för att på bästa sätt gynna varje individs utveckling och lärande.

Jag gör kanaliserade övningar för att hjälpa dig att öppna upp ytterligare och bli en ren kanal.

Vi pratar om varifrån vi kan hämta vägledning och healing. Hur vi kan använda oss själva som ett instrument och ställa oss till förfogande. Hur vi kan släppa rädslor och istället känna tillit.

Du ger och tar emot vägledning och healing. Kursen ger därför mycket egen utveckling och även läkning.

Vi samtalar och reflekterar kring våra upplevelser.

På tidigare kurser har vi gjort chakra meditationer, chakra avläsningar, provat på lätt trans, kanalisering i skrift och tal. Vissa deltagare har gjort kanalisering inför gruppen. Jag låter det vara osagt vad vi kommer att göra – så att jag kan låta mig bli vägledd för det högsta bästa.

Vi fokuserar inte på vägledning med hjälp av kommunikatörer i form av avlidna anhöriga – utan fokuserar på den högre andliga dimensionen.

Du som vill vara med bör ha tränat en del medialt redan. Du behöver dock inte vara en fullfjädrad andlig vägledare.

Datum: 30-31 oktober

Tid: 9-16

Plats: Zoom och i Eksjö, Småland

Pris: 2900 kr inkl. moms

Vill du vara med? Anmäl dig då gärna via formuläret nedan. Skriv om du vill vara med fysiskt eller online.

Om du vill läsa mer om mig som håller i kursen, se längre ner på sidan.

Varmt välkommen, Helena

Jag är spiritualistiskt medium och spiritualistisk healer med psykiska förmågor (men kallar mig för andlig vägledare & healer). Jag kan läsa av människor, själar, chakran, situationer och relationer – i både nutid och dåtid – samt förbinda mig med andevärlden för att förmedla deras budskap. Jag kan i lätt trance låta andevärlden ta plats och använda mig som en kanal för att förmedla andlig visdom och kunskap. Ofta när jag undervisar och vägleder hamnar jag i inspirerat tal – då andevärlden förmedlar sig genom mig. Kanalisering i både skrift och tal är också något jag tränat på och använder.

Sedan 2008 har jag arbetat heltid i mitt eget företag med utbildningar och kurser. Det har varit kurser i Holistisk livscoaching, chakrasystemet, självutveckling, medial utveckling, andlig vägledning & healing, Reiki på alla nivåer och yoga.

Jag är författare av böckerna ”Hitta din väg och ditt sanna jag”, ”Själens längtan”, ”Själslig kärlek”, ”Coachande föräldraskap” och ”Reiki vägledning och healing”.

Utöver det har jag podden ”På yttersta grenen med Helena & Lillemor” samt podden ”Morgonkaffet med Calle & Helena”.

%d bloggare gillar detta: