Fördjupningskurs i andlig vägledning & andlig healing

Den 8-9 juli 2021 online

En kurs för dig som har mediala förmågor och healing förmågor, har provat på att använda dem, men vill utveckla dem vidare. Du har arbetat en med din personliga och andliga utveckling och vill hjälpa människor vidare i livet.

På kursen får du utveckla dina förmågor ytterligare, öppna upp för att vara en ren kanal, vara mottaglig för högre medvetenhet och healing samt kanalisera den vidare.

Vi arbetar främst med andliga guider och hjälpare, inte med avlidna anhöriga och vänner. Vi arbetar inte med spådom, utan med personlig & andlig utveckling, vägledning och healing.

Jag låter mig bli vägledd under kursen i hur jag ska arbeta. Det brukar bli övningar där du får utveckla dina respektive mediala sinnen, kanalisering i skrift, kanaliserad meditation för att öppna upp kanalen samt många praktiska övningar i par – där ni får vägleda varandra, få feedback, stöd och hjälp samt prova på andlig healing i par. De som önskar får även prova på lätt trans.

Tänk att få vara i härliga energier i två hela dagar med andra öppen sinnade!

Datum & tid: 8 + 9 juli kl.9-16

Pris: 2900 kr

Plats: Zoom

Kursledare Helena Omfors

Jag som håller i kursen arbetar dagligen med andlig vägledning & healing på telefon. Sedan flera år har jag utbildat och handlett i det mediala, utöver reiki, coaching, yoga mm. Jag är klart seende, klart hörande och klart kännande. Sedan en tid utövar jag även transmediumskap och kanaliserar i både tal och i skrift. Jag har gått ett flertal kurser i mediumskap och även i handledning för transmediumskap.

Vill du vara med? Maila mig på helena@lightworkeracademy.org eller fyll i formuläret nedan. Skriv gärna vad du har för förmågor, erfarenheter och vad din intention är med att gå kursen.

Varmt välkommen!

%d bloggare gillar detta: