Eksjö

Holistiskt hälsocenter – kropp, sinne och själ

Yoga – Healing – Kurser – Workshops – Massage – Andlig vägledning – Holistisk livscoaching

Vi har ny lokal i centrala Eksjö i Småland. I lokalen har vi ett våningsplan för kurser, individuella sessioner i livscoaching och vägledning, ateljé, bokförlag och butik. På nedanvåningen har vi en sal för yoga, healing i grupp, meditation, seanser och plats för individuella behandlingar i reiki, healing och massage.

Du/ni kan komma som deltagare på en kurs eller boka oss för ett evenemang med vännerna, kollegorna, laget, föreningen eller liknande.

Vi som verkar här är Helena Omfors, Calle Bjerkert, Linnea Schönning och Adam Schönning. Det vi har inbokat för närvarande är:

Yoga för stela killar och män, 23/11 och 30/11 kl.18-19.15

Passet är särskilt anpassat för stela kroppar och vi underlättar övningarna för de som behöver. Du behöver ingen tidigare erfarenhet.

Genom yoga får du bättre kropps- och självkännedom, blir mjukare i kroppen och lugnare i sinnet. När kroppen blir avslappnad kan den lättare läka sig själv och immunförsvaret blir starkare.

Pris 150 kr/gång. Anmäl dig via formuläret nedan. Max antal platser är 12. Du kan betala via swish.

Lärare: Helena Omfors är yinyogalärare och har utövat Kundaliniyoga sedan 2005 och undervisat sedan 2008. Hon har även tagit fram Chakraresan och utbildat ledare i densamma.

Assisterande lärare: Calle Bjerkert. Calle har under större delen av sitt liv tävlat på elitnivå inom Enduro, har tränat fysiskt och 2019 börjande han med yoga. Han märkte en tydlig förbättring i den fysiska kroppen, som blev mjukare och fri från värk och smärtor.

Medial utvecklingskurs, 11-12/12

Vill du utforska och utveckla dina mediala förmågor?

Den 11-12/12 har Helena medial utvecklingskurs i lokalen i Eksjö. Hon ger tips, konkreta verktyg, delar sina erfarenheter och kunskaper för att du ska kunna komma i kontakt med och utveckla dina mediala förmågor.

Vi gör meditationsövningar och kanaliserade övningar för att öppna upp, träna och utveckla de olika mediala sinnena (klärvoajans, klärsentiens och kläraudiens). Du får både prova på att ge och få vägledning i par.

Under kursen fokuserar vi främst på andlig vägledning med hjälp av de högre dimensionernas guider och soul-to-soul readings. Vi arbetar inte med avlidna anhöriga, såvida de inte själva kommer in. Då får du hjälp i att hantera det.

Helena som håller kursen har arbetat med medial och andlig vägledning under många år. Hon har hållit i ett flertal kurser i medial- och andlig vägledning samt healing. Hennes mediala förmågor utvecklades genom hennes arbete med sin egen personliga och andliga utveckling, samt genom reiki, yoga, meditation och öppnandet av hennes chakran med hjälp av en andlig lärare. Hon har även gått kurser i mediumskap vid Arthur Findlay College och hos andra kända medium. Utöver det är hon tränad i transmediumskap och har kanaliserat boken ”Samtal med andevärlden – kärlekens budskap”. Helena har även skrivit böckerna ”Själens längtan”, ”Själslig kärlek”, ”Hitta din väg och ditt sanna jag”, ”Coachande föräldraskap”, ”Reiki vägledning & healing” samt ”Chakraboken”. Hon är både klärsentient, klärvoajant, kläraudient och har psykiska förmågor. Arbetar med soul-to-soul readings, kanalisering, transmediumskap och andlig vägledning.

Kursinformation

Datum är 11-12 december 2021

Tid kl.9-16

Pris: 2900 kr/person

Te, kaffe och frukt ingår. Lunch går att äta på någon av de mysiga restaurangerna eller kaféerna i Eksjö.

Kurs i Reiki I & Reiki II, 29-30/1, 2022

Du kan gå 1 dag eller 2 dagar – i Eksjö eller online via Zoom

Kurs i Reiki I – Usui & Holy Fire® III – den 29 januari 2022 – kl.9-18

Du lär dig att ge dig själv och andra reiki – japansk energimedicin som ger djup avslappning, stressreducering, lindring och påskyndar kroppens självläkning. Kursen ger personlig och andlig utveckling, egen läkning, vägledning och kan utveckla dina intuitiva förmågor.

Kursen består av en kombination av undervisning, samtal, demonstrationer och praktisk träning. Varje elev får uppleva att både ta emot reikibehandlingar och att ge.

Under kursen får du lära dig följande:

 • Reikis natur och historia
 • Handpositionerna i Reiki
 • Att ge reiki till dig själv och andra
 • Gassho meditation
 • Byosen Skanning
 • Reiji-Ho: Att använda den inre guidningen om hur och var du ska behandla.
 • Kenyoku: Torrbad, en metod för att rena ditt energifält.
 • Reiki placering av Reiki I Holy Fire® III ges (tidigare kallade initieringar)
 • Reiki upplevelser – inre guidad meditation och healing

Kurs i Reiki II – Usui & Holy Fire® III – den 30 januari – kl.9-18

Kursen består av en kombination av undervisning, samtal, demonstrationer och praktisk träning. Varje elev får uppleva att både ta emot reiki behandlingar och att ge.

 • Koki-ho: Använda din andning och Reiki för att hela.
 • Gyoshi-ho: Skicka Reiki med dina ögon.
 • Distanshealing med Reiki
 • Reiki II symbolerna: Hur du ritar dem, aktiverar dem och använder dem. De olika användningsområdena gås igenom och deras innebörd förklaras.
 • Reiki II Holy Fire® III placering ges för att aktivera symbolerna (tidigare kallade initieringar)  
 • Praktisk övning så att alla deltagare får känna och uppleva energin av samtliga symboler och resultatet av användandet.
 • Reiki upplevelser – inre guidad meditation och healing  

Du kan välja att gå endast en av dagarna. Om man går 1 dag är priset 2500 kr. Om man går 2 dagar är priset 3500 kr. 

Lärare: Helena Omfors & Calle Bjerkert, båda är Karuna Reiki Masters (högsta nivån inom Reiki).

Helena har undervisat otaliga grupper i Reiki på alla nivåer sedan 2015. Hon har även skrivit boken ”Reiki vägledning & healing”.

Calle har varit med och assisterat sedan 2019. Han har en väldigt stark och ren healing energi när han ger Reiki behandlingar.

Tillsammans har vi möjlighet att möta samtliga elevers behov.

Anmäl dig till helena@lightworkeracademy.org

Reiki behandling

Reiki är japansk energimedicin för stressreducering, djup avslappning, smärtlindring och personlig utveckling.

När vi hjälper kroppen till ett djupt avslappnat tillstånd, underlättar vi kroppens egna självläkningsprocess.

Reiki är godkänt som friskvård av Skatteverket, så du kan använda din friskvårdspeng för behandling.

När vi ger Reiki kan vi även använda våra mediala förmågor och förmedla budskap. På så vis kan du bli mer medveten om varför du har värk, smärta eller obalanser och göra de förändringar som behövs för att hjälpa din kropp, ditt sinne eller själ att må bättre. Du väljer själv om du vill ha budskap eller inte.

Det är Calle Bjerkert och Helena Omfors som erbjuder Reiki behandlingar i lokalen. De är båda utbildade i och lärare i samtliga nivåer av Reiki enligt Usui och Holy Fire III. Boka din tid på www.bokadirekt.se

Massage

Adam Schönning kommer under hösten 2021 och våren 2022 att göra sin massörpraktik i lokalen. Han är utbildad vid Stockholm Massage Academy inom svensk klassisk massage, taktil massage, ansiktsmassage, fotmassage och triggerpunkter/pressur. Adam är väldigt intresserad av hälsa och träning, spelar i Eksjös herrlag i fotboll, tränar regelbundet på gym och går Naturvetenskapliga programmet med inriktning idrott och hälsa på Eksjö gymnasium.

Boka tid här

Andlig vägledning

Vid en session i andlig vägledning kan du antingen själv välja vad du vill att det ska handla om – eller så lyssnar vi på det som kommer. När vi vägleder får vi bilder, ord, känslor och energier som vi förmedlar till dig. Vägledningen kan handla om din livsväg, relationer, arbete, boende, mående, hälsa eller din själs möjligheter och gåvor.

Vår önskan är att hjälpa människor att hitta rätt väg i livet – den själsliga vägen och att finna kärleken till sig själv, sina nära och till livet.

Det är Helena Omfors, Calle Bjerkert och Linnea Schönning som erbjuder andlig vägledning.

Vill du boka tid? Du bokar tid via www.bokadirekt.se 

Holistisk livscoaching

Känner du att du vill komma vidare i livet? Känna mer glädje, kärlek, inspiration eller lugn? Vill du förbättra relationen till dig själv eller någon annan? Eller vill du hitta din egen unika väg i livet, skapa om ditt liv eller må bättre med dig själv?

Vid en session i holistisk livscoaching är det du själv som väljer vad du vill bli coachad i. Det är du som väljer vad du vill få ut av sessionen. Vi ställer insiktsbefrämjande frågor, låter dig få känna efter, reflektera och bli mer medveten om hur du vill ha det i dig själv, ditt liv och dina relationer.

Vi kan även använda våra mediala förmågor om du önskar det. Då kan du få ett annat perspektiv på dig själv och på ditt liv.

Det är Helena Omfors, Calle Bjerkert och inom kort Linnea Schönning som erbjuder holistisk livscoaching.

Vill du boka tid? Du kan boka på Bokadirekt

Vill du boka något annat eller komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan.

Varmt välkommen!

%d bloggare gillar detta: