Coaching & andlig/själslig vägledning

Under denna utmanande tid erbjuder jag coaching och vägledning på telefon till ett rabatterat pris (750 kr/tim).

Du väljer hur du vill att jag arbetar – med ren coaching, själslig/andlig vägledning och/eller healing.

Du kan välja ämne t ex livsväg, relationer, arbete, företagande, mående – eller lyssna på den vägledning som kommer.

Sedan 2008 arbetar jag professionellt med coaching och utbildar coacher. Den coaching jag arbetar med är djupgående. Sedan 2015 arbetar jag med andlig/själslig vägledning och har kurser i medial utveckling.

Jag är även Karuna®Reiki Master och utbildar i Reiki. Under många av mina sessioner på telefon har jag gjort andlig healing som bidragit till lindring och läkning.

Använd mig på det sätt som passar dig bäst! Det kan handla om att hitta din sanna andliga natur och att leva så, se dina möjligheter, din väg vidare, att utveckla egen verksamhet eller andlig healing. Det kan också handla om relationen till dig själv och till andra. Jag hjälper dig på bästa möjliga sätt utifrån dina önskemål och den vägledning jag får.

Tid kan du boka via Bokadirekt Om du inte hittar någon tid som passar, maila helena@lightworkeracademy.org eller fyll i formuläret nedan.

Varmt välkommen!