Privat session

Ge dig själv en stund som handlar om dig och ditt liv!

Vid en privat session utgår vi från dina behov och önskemål just nu. Jag kan använda mig av ren coaching, andlig vägledning, healing eller övningar.

Du kan själv välja ämne såsom livsväg, relationer, arbete, företagande, mående – eller lyssna på den vägledning som kommer.

Sedan 2008 arbetar jag professionellt med coaching och sedan 2010 utbildar jag coacher. Den coaching jag arbetar med är djupgående, visionär och läkande. Sedan 2015 arbetar jag med andlig vägledning och har kurser i detsamma.

Jag är även Karuna®Reiki Master och under många av mina sessioner på telefon har jag gjort andlig healing som bidragit till lindring, läkning och personlig utveckling.

En session kan handla om att hitta din sanna andliga natur och att leva så, se dina möjligheter, din väg vidare, att utveckla egen verksamhet eller andlig healing. Det kan också handla om relationen till dig själv och till andra. Jag hjälper dig på bästa möjliga sätt utifrån dina önskemål och den vägledning jag får.

Tid kan du boka via Bokadirekt Om du inte hittar någon tid som passar, maila helena@lightworkeracademy.org eller fyll i formuläret nedan.

Varmt välkommen!

%d bloggare gillar detta: