Coaching & andlig vägledning – 750 kr/tim på telefon

Under denna utmanande tid erbjuder jag coaching och vägledning på telefon till ett rabatterat pris. Jag kan coacha/vägleda kring arbete, livsväg, företagande, mående, föräldraskap och relationer. Du kan välja om du vill ha traditionell coaching, andlig vägledning eller en kombination.

Sedan 2008 arbetar jag professionellt med coaching. Jag har arbetat med jobbcoaching, karriärcoaching och har en tidigare bakgrund som rekryteringskonsult. Sedan 2010 utbildar jag coacher och har utbildat mer än 45 grupper.

Jag har drivit projekt i att starta företag och att utveckla sitt företag i samarbete med Region Skåne och Tillväxtverket. Själv har jag varit företagare på heltid sedan 2008. Jag har mycket kunskap inom marknadsföring, bygga varumärke och erfarenhet av att vara kreativ samt se möjligheter i företagandet.

Sedan 2015 arbetar jag med medial/andlig vägledning och har haft kurser i medial utveckling. Jag är även Karuna®Reiki Master och utbildar i Reiki. Under många av mina sessioner på telefon har jag gjort andlig healing som bidragit till lindring och läkning.

Använd mig på det sätt som passar dig bäst! Det kan handla om att hitta din väg vidare, att få hjälp i ditt företagande, att få praktisk hjälp i jobbsökandet, att få andlig vägledning om vilka möjligheter du har eller andlig healing. Det kan också handla om relationen till dig själv och till andra. Jag hjälper dig på bästa möjliga sätt utifrån dina önskemål.

Tid kan du boka via Bokadirekt Om du inte hittar någon tid som passar, maila helena@lightworkeracademy.org eller fyll i formuläret nedan.

Varmt välkommen!