Chakraresan start 26/2

En 9-veckors kurs i chakrasystemet och personlig utveckling genom samtal, yoga, meditation och övningar.

Måndagar kl.18-20 from den 26 februari 2018 på Bönnarpsgård kursgård

Välkommen på en resa genom dina chakran. Hela livet finns representerat i våra chakran. Varje chakra är kopplat till kroppsorgan, körtlar och nervsystem. De är också kopplade till vår medvetenhet. När våra chakran är i balans är livet i balans.

På kursen får du djupgående kunskap om chakrasystemet. Du lär dig yogapass och meditationer för respektive chakra samt får övningar och verktyg som skapar medvetenhet, öppnar upp, utvecklar och balanserar. Kursen ges en gång i veckan och varje pass är på 2 timmar. Mellan gångerna gör du passen och övningarna hemma för bästa resultat. Du får även frågor att svara på för din egen utvecklings skull och affirmationer att använda dagligen. Vi har även ett forum på FB för kommunikation med mig och de andra deltagarna. Där lägger jag även ut filmer på när jag gör passen – på så vis kan du lätt göra passen själv.

Jag som håller i kursen har utövat kundaliniyoga sen 2005 och undervisat sen 2008. Under 12 år har jag aktivt arbetat med mina egna chakran med hjälp av andliga lärare, yoga, reiki och meditation. De senaste åren har jag undervisat i chakrayoga och fascineras ännu vilka häftiga effekter det har på oss själva, vår utveckling, vårt mående fysiskt, psykiskt, emotionellt och själsligen. Och hur det påverkar våra liv. Eftersom jag gillar konceptet i sin helhet har jag börjat utbilda fler ledare i Chakraresan. 

Start: måndagen den 26 februari.

Tid: kl.18 -20.

Pris: 2500 kr inkl. inbundet material med alla yogapass och information om chakrana samt filmer på varje yogapass i en sluten grupp på FB.

Plats: Bönnarpsgård Kursgård & helhetscenter ca 10-20 min från Malmö. Adress är Bönnarpsvägen 166, 233 92 Svedala

Varmt välkommen på en spännande och utvecklande resa genom dina chakran!
Helena Omfors

För mer information eller intresseanmälan fyll i formuläret nedan.