Chakraresan ledarutbildning, 6-20/9 2020, Sitges, Spanien

Vill du undervisa i yoga, meditation, chakrasystemet och personlig utveckling?

Varmt välkommen på en spännande utbildning i chakrasystemet med samtal, yoga, meditation, affirmationer och övningar. Hela livet och hela människan finns representerat i vårt chakrasystem. När vi lär känna våra chakran samt öppnar upp, utvecklar och balanserar våra chakran, upplever vi det som om vi och våra liv är i balans.

Utbildningen är både teoretisk och praktisk. Du får djupgående kunskap om chakrasystemet, yoga, meditation, mantrasång, andningstekniker, affirmationer och ledarskap. Chakraresan är terapeutisk, självläkande och självutvecklande samt bidrar till medvetenhet om den fysiska, emotionella, mentala, sinnliga och andliga kroppen. Eftersom utbildningen är en intensivutbildning och vi ses varje dag – kommer vi att leva enligt varje chakra dag för dag vad gäller handlingar, mat och aktiviteter.

Du kan gå utbildningen för din egen skull – för att lära känna dig själv på ett djupare plan och bidra till ditt eget välmående både fysiskt, psykiskt, mentalt och själsligen. Du kan också gå för att öppna upp för möjligheten att leda chakraresan såväl i grupp som individuellt.

Under utbildningen går vi igenom följande:

 • Chakrasystemets uppbyggnad och härkomst
 • Syftet med chakraresan samt upplägg
 • Yogisk livsstil
 • Yogaövningar (asanas)
 • Meditationsövningar
 • Andningstekniker (pranayama)
 • Mantran/mantrasång/musikval
 • Affirmationer/suggestioner
 • Avslappning
 • Kursupplägg för undervisning av 9 klasser
 • Praktisk träning
 • Hemuppgifter och övningar för respektive chakra
 • Dagligt utövande av yoga och meditation
 • Filmer på FB för varje klass
 • Forum på FB för frågor, delande och länkar
 • Ledarskap

I kursen ingår kursmaterial samt frukost och middag eller lunch.

Nästa utbildning är i september 2019 i Sitges, Spanien. Utbildningen är en intensiv utbildning under 2 veckor på heltid och fortsätter sedan på distans med praktisk träning och uppföljning.  Utbildningen hålls mestadels utomhus. På din lediga tid kan du ta ett dopp i poolen eller i havet. I Sitges finns ett stort antal mysiga restauranger och butiker. Stadskärnan är charmerande och det finns ett flertal sandstränder.

Pris för utbildningen:

19 000 kr inkl. boende i trippelrum och halvpension ( det finns endast 1 trippelrum)

20 500 kr inkl. boende i dubbelrum och halvpension.

22 500 kr inkl. boende i enkelrum och halvpension.

Resa ingår ej men det finns billiga flygbiljetter till Barcelona med Norwegian, Ryan Air och Vueling. Transfer kan beställas för ca 450 euro/ tur delat på antal passagerare. Buss finns från flygplatsen till Sitges station för ca 100 kr. För mer information kontakta mig gärna via formuläret nedan. Max antal platser är 12.

Utbildare:

Jag, Helena Omfors har utövat kundaliniyoga och meditation sen 2005. Med hjälp av min andliga lärare tillika kundaliniyogalärare Bhuvaneswari Devi öppnades mina chakran upp under 2006. Det var en omtumlande och livsbejakande resa. Efter det har jag fördjupat mig i chakrasystemet, personlig utveckling och andlig utveckling med hjälp av yoga, meditation, litteratur, reiki, medial utveckling och undervisning individuellt och i grupp. Sen tonåren har jag lett grupper. Det började med 10 års undervisning i dans och gick sen över i att hålla kurser i konstnärligt skapande, yoga, meditation, reiki, coaching, personlig utveckling och massage.

Jag har en fil.kand i psykologi, är Reiki Master Holy Fire II, ICF professionell certifierad coach, yinyogalärare och barnyogalärare (kundaliniyoga). Sen 2005 utövar jag själv kundaliniyoga och sen 2008 undervisar jag i kundaliniyoga och yinyoga. Jag har tagit fram chakraresan – en kurs där jag undervisar i chakrasystemet med hjälp av samtal, kundaliniyoga, meditation, reiki, affirmationer, suggestioner, övningar och hemuppgifter. Denna självutvecklande resa har jag gjort med mina elever individuellt och i grupp sen flera år tillbaka.

För mer information eller intresseanmälan fyll i formuläret nedan.

%d bloggers like this: