Chakraresan ledarutbildning, 6-20/9 2020, Sitges, Spanien

Helena ChakraVill du undervisa i yoga, meditation, chakrasystemet och personlig utveckling – och samtidigt få en egen resa genom dina chakran och i din personliga/andliga utveckling? Eller vill du göra resan för din egen personliga utvecklings skull och främja ett bättre mående?

Varmt välkommen på en spännande utbildning i chakrasystemet med samtal, yoga, meditation, affirmationer och övningar.

Hela livet och hela människan finns representerat i vårt chakrasystem.

När vi lärt känna våra chakran samt öppnat upp, utvecklat och balanserat våra chakran, upplever vi det som om vi och våra liv är i bättre balans.

Utbildningen är både teoretisk och praktisk. Du får djupgående kunskap om chakrasystemet, yoga, meditation, mantra sång, andningstekniker, affirmationer och ledarskap. Chakraresan® är en varumärkesskyddad kurs som är terapeutisk, självläkande och självutvecklande samt bidrar till medvetenhet om den fysiska, emotionella, mentala, sinnliga och andliga kroppen.

De första 9 dagarna leds av mig. Ni får frågor att svara på och reflektera över efter undervisningen- Dessa följs upp dagen efter. De sista 5 dagarna är det ni elever som leder yogaklasser och får feedback och vidareutveckling av mig.

Du kan gå utbildningen för din egen skull – för att lära känna dig själv på ett djupare plan och bidra till ditt eget välmående både fysiskt, psykiskt, mentalt och själsligen. Många har berättat att de blivit fria från fysiska smärtor, sjukdomar och besvär – de har också sagt att självkänslan, självförtroendet och det allmänna måendet förbättrats. Vägen vidare i livet har blivit tydligare och utbildningen har gett en boost i att komma vidare. Det du lär dig kan du ha glädje av även efter utbildningen för att arbeta vidare med dig själv, ditt mående och din utveckling.

Du kan också gå för att öppna upp för möjligheten att leda Chakraresan® såväl i grupp som individuellt. Chakraresan® kan hållas under en termin eller under en intensivkurs som ett retreat. Det går också att ordna workshops i ett eller ett par chakran.

I utbildningen ingår följande:

 • Chakrasystemets uppbyggnad och härkomst
 • Syftet med chakraresan samt upplägg
 • Yogisk livsstil
 • Yogaövningar (asanas)
 • Meditationsövningar
 • Andningstekniker (pranayama)
 • Mantran/mantrasång/musikval
 • Affirmationer/suggestioner
 • Avslappning
 • Kursupplägg för undervisning av 9 klasser (kriyas)
 • Praktisk träning
 • Hemuppgifter och övningar för respektive chakra
 • Dagligt utövande av yoga och meditation
 • Filmer på FB för varje klass
 • Forum på FB för frågor, delande och länkar
 • Ledarskap
 • Fördjupningskurs i Chakrasystemet – webbkurs – Bonus

Linnea och sann i klippställningen

I kursen ingår kursmaterial samt frukost och middag eller lunch.

Nästa utbildning är den 6-20/9 2020 i Sitges, Spanien. Utbildningen är en intensiv utbildning under 2 veckor på heltid. Utbildningen hålls mestadels utomhus. På din lediga tid kan du gå på stranden, i stan eller åka på någon utflykt. I Sitges finns ett stort antal mysiga restauranger och butiker. Stadskärnan är charmerande och det finns ett flertal sandstränder.

För mer information om plats, pris eller annat hör gärna av dig via formuläret nedan eller via helena@ligthworkeracademy.org

Utbildare:

Jag, Helena Omfors har utövat kundaliniyoga och meditation sen 2005. Med hjälp av min andliga lärare tillika kundaliniyogalärare Bhuvaneswari Devi öppnades mina chakran upp under 2006. Det var en omtumlande och livsbejakande resa. Efter det har jag fördjupat mig i chakrasystemet, personlig utveckling och andlig utveckling med hjälp av yoga, meditation, litteratur, reiki, medial utveckling och undervisning individuellt och i grupp. Sen tonåren har jag lett grupper. Det började med 10 års undervisning i dans och gick sen över i att hålla kurser i konstnärligt skapande, yoga, meditation, reiki, coaching, personlig utveckling och massage.

Jag har en fil.kand i psykologi, är Karuna®Reiki Master Holy Fire III®, ICF professionell certifierad coach, yinyogalärare och barnyogalärare (kundaliniyoga). Sen 2005 utövar jag själv kundaliniyoga och sen 2008 undervisar jag i kundaliniyoga och yinyoga. Jag har tagit fram Chakraresan® – en kurs där jag undervisar i chakrasystemet med hjälp av samtal, kundaliniyoga, meditation, reiki, affirmationer, suggestioner, övningar och hemuppgifter. Denna självutvecklande resa har jag gjort med mina elever individuellt och i grupp sen flera år tillbaka. Jag har gjort den som terminskurser och som intensivkurs i Spanien. ®®

Om du är intresserad eller har frågor är du välkommen att fylla i formuläret nedan eller maila mig på helena@lightworkeracademy.org