Chakraresa 19-25/2, Nerja, Spanien

Den 19-25 februari håller jag en 7-dagars chakraresa i Nerja, Spanien.  Jag undervisar i chakrasystemet, yoga, meditation och ni får övningar att göra på er lediga tid. Vi ses 3,5 timme per dag. Utöver det finns det tid för strandpromenader, utflykter, vila och reflektion. Jag har bokat en lyxvilla 100 meter från stranden med havsutsikt både från terrassen och från vardagsrummet.

Hela människan och hela livet finns representerat i våra chakran. Varje chakra är kopplat till kroppsorgan, körtlar och nervsystem. De är också kopplade till vår medvetenhet och andliga utveckling. När våra chakran är i balans är kroppen, sinnet och livet i balans.
På kursen får du djupgående kunskap om chakrasystemet. Du lär dig yogapass och meditationer för respektive chakra samt får övningar och verktyg som skapar medvetenhet, öppnar upp, utvecklar och balanserar. 
Efter kursen kan du fortsätta att arbeta med dina chakran med hjälp av kursmaterial och filmer.

När du går chakraresan får du en djupare förståelse för din egen kropp, ditt sinne, dina beteendemönster, din relation till dig själv och till andra. Du får utveckla och öppna upp dina chakran samt väcka din livsenergi (prana). Syftet med chakraresan är att ge ökad självkännedom, läka den fysiska och emotionella kroppen samt öppna upp din andliga medvetenhet om vem du är och vad som händer i ditt liv. Du blir en medskapare av dig själv och ditt eget liv – kommer närmare ditt sanna jag och din sanna livsväg. Din kropp, din själ och ditt sinne kommer i bättre balans.

Pris för Chakraresan är 3500 kr/person inkl. material. Om du väljer att bo där vi har kursen kan du bo i tvåbäddsrum för 2000 kr/7 nätter eller eget dubbelrum för 4000 kr/nätter. Mat ordnar ni själva i köket eller så kan ni äta på de mysiga restaurangerna. Resa tillkommer.

Tider för kursen är:
Måndag 19/2 kl.15.30-19
Tisdag 20/2 kl.15-18.30
Onsdag 21/2 kl.15-18.30
Torsdag 22/2 kl.15-18.30
Fredag 23/2 kl.15- 18.30
Lördag 24/2 kl.15-18.30
Söndag 25/2 kl.9-12
För er som kommer med flyg kan jag tipsa om www.flygresor.se 
Där finns billiga resor för ca.1500 kr t/r beroende på datum.
Vi kan dela på transfer från Malaga till Nerja om vi kommer samtidigt.
Flygplatsen ligger ca 6 mil från Nerja.
Fyll i nedanstående formulär för att anmäla dig eller visa ditt intresse.
Meddela gärna om du behöver boende.