Bönnarpsgård

Sen 2008 bor och arbetar jag på Bönnarpsgård kursgård & helhetscenter. Gården ligger mitt på landet och ändå bara 10 minuter från Malmö. Omgivningen är rogivande med sina hästhagar och små vattendrag. I närheten ligger Arriesjön och Törringelund. Gården har en stor sal för kurser och utbildningar. Det finns även behandlingsrum och ett stort lantkök. I samband med kurs går det att övernatta med helpension.

Här erbjuds både kurser i reikihealing, chakrayoga, life coaching, medial utveckling och självhypnos (av min man John Eriksson, www.jagkraft.se). Det går också att få intuitiv healingmassage, reikihealing, medial vägledning, andlig vägledning, livscoaching, parcoaching och hypnosterapi. På kurser och utbildningar serverar vi hemlagad, hälsosam och oftast vegetarisk mat. I största möjliga mån är maten ekologisk. Under våren och sommaren fikar vi och äter lunch i trädgården. På kurserna är vi ibland utomhus för att fylla på med sol, frisk luft och naturens energi. 

Det finns gott om parkeringsmöjligheter och om du vill kan du ta en promenad när du ändå är här. Vi har också en liten butik med produkter som vi själva tycker om.

Adressen hit är Bönnarpsvägen 166, 233 92 Svedala. Lättast är att åka bil hit, men det går även att ta buss eller tåg till Oxie, alternativt Törringelund eller Käglinge. Det tar ca 30 minuter att promenera från buss eller tåg till oss.

Varmt välkommen hem till dig hos oss!