Bönnarpsgård

Sen 2008 arbetar och bor jag på Bönnarpsgård kursgård & helhetscenter. Gården ligger mitt på landet och ändå bara 10 minuter från Malmö. Omgivningen är rogivande med sina hästhagar och små vattendrag. I närheten ligger Arriesjön och Törringelund. Gården har en stor sal för kurser och utbildningar. Det finns även behandlingsrum och ett stort lantkök. I samband med kurs går det att övernatta med helpension. Det finns även ett litet gym för dig som vill träna.

Här erbjuds kurser i reiki enligt Usui & Holy Fire®III , Life coaching holistic, medial utveckling och medial träning för Reikiutövare.

På kurser och utbildningar serverar vi hemlagad, hälsosam och vegansk mat. Under våren och sommaren fikar vi och äter lunch i trädgården. På kurserna är vi ibland utomhus för att fylla på med sol, frisk luft och naturens energi. 

Det finns gott om parkeringsmöjligheter och om du vill kan du ta en promenad när du ändå är här.

Adressen hit är Bönnarpsvägen 166, 233 92 Svedala. Lättast är att åka bil hit, men det går även att ta buss eller tåg till Oxie, alternativt Törringelund eller Käglinge. Det tar ca 30 minuter att promenera från buss eller tåg till oss. I samband med kurser och utbildningar kan du fråga om vi kan hämta/lämna vid Sturup eller Oxie tågstation.

Huset är ett rött stort tegelhus. Kursgården är i den vänstra stora delen.

Varmt välkommen hem!

Hjärtliga hälsningar, Helena Omfors

          Bilden kan innehÃ¥lla: inomhus  Bilden kan innehÃ¥lla: inomhus