Andligt retreat vid havet 8-10/10

Ge dig själv tid för andlig utveckling och själslig näring på Lotsvillan i Ljunghusen

Under våra dagar tillsammans får du vara med om

  • Kanalisering av budskap, vägledning och healing
  • Kanaliserade vägledande och helande meditationer
  • Samtal och reflektioner i grupp
  • Meditativa promenader i tystnad vid havet
  • Tid för reflektion och skrivande i tystnad
  • Lätt och näringsrik mat
  • Bad i havet om du önskar

På fredagen den 8 oktober kl.15 checkar vi in och samlas på Lotsvillans vandrarhem i vackra Ljunghusen, alldeles intill havet.

Vi tillbringar våra dagar tillsammans och jag skapar våra dagar i samklang med den andliga dimensionen. Jag kanaliserar budskap, vägledning, healing och meditationer.

Vi tar meditativa promenader i tystnad längs med havet. Vi som vill badar i havet för att rena våra energifält. Du får tid i tystnad för dig själv, för reflektion och skrivande.

Linnea lagar lätt och näringsrik mat. Du bor på Lotsvillan i delat dubbelrum eller enkelrum. Utcheckning från Lotsvillan är kl.11 på söndagen.

Pris är: 3900 kr inkl. mat (middag på fredagen, frukost, lunch & middag på lördagen och frukost på söndagen)

Boendekostnad tillkommer.

Om du vill bo i Penthouse (där vi har våra samlingar) i delat dubbelrum är priset 700 kr/natt (det finns 2 rum). Här finns tre balkonger med havsutsikt, två nyrenoverade badrum, stort kök och vardagsrum.

Om du vill boka eget rum i vandrarhemmet, kontaktar du eva.kjellin@lotsvillan.com (det går att välja rum i olika prisklass med eller utan eget badrum och gemensamt stort, ljust kök).

Här nedan ser du några bilder från Lotsvillan och Ljunghusen. Du kan ta bussen till Elvabovägen och promenera ner. Om du kommer med bil finns det parkering gratis utanför.

För anmälan fyll i formuläret längre ner. Meddela då om du vill bo i Penthouse eller om du bokar rum själv. Skriv gärna också om du har några matallergier eller särskilda kostönskemål.

För att få en fin gemenskap välkomnar jag endast 10 deltagare. Anmäl dig innan du bokar eget rum, så vi vet om det finns plats kvar.

Jag är spiritualistiskt medium och spiritualistisk healer med psykiska förmågor (men kallar mig för andlig vägledare & healer). Jag kan läsa av människor, själar, chakran, situationer och relationer – i både nutid och dåtid – samt förbinda mig med andevärlden för att förmedla deras budskap. Jag kan i lätt trance låta andevärlden ta plats och använda mig som en kanal för att förmedla andlig visdom och kunskap. Ofta när jag undervisar och vägleder hamnar jag i inspirerat tal – då andevärlden förmedlar sig genom mig. Kanalisering i både skrift och tal är också något jag tränat på och använder.

Varmt välkommen!

%d bloggare gillar detta: